ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2020: Това е новото поколение Hyundai i20 (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 19 Feb 2020 Новини
35
0

Автосалон Женева 2020: Това е новото поколение Hyundai i20 (Видео)

Автосалон Женева 2020: Това е новото поколение Hyundai i20 (Видео)
/add_images/news/022020/s_1582099205_897.jpg
  1. Автосалон Женева 2020: Това е новото поколение Hyundai i20 (Видео)
  2. Автосалон Женева 2020: Това е новото поколение Hyundai i20 (Видео)
  3. Автосалон Женева 2020: Това е новото поколение Hyundai i20 (Видео)
  4. Автосалон Женева 2020: Това е новото поколение Hyundai i20 (Видео)

Hyundai разпространи първите официални снимки, видео и информация за изцяло новото поколение на хиномия си модел i20, което ще бъде представено за първи път в света по време на международното изложение в Женева в началото на следващия месец.

От Hyundai споделят, че новото i20 е първата кола на компанията, стилистиката на която е вдъхновена от новия дизайн език на марката- Sensuous Sportiness. Автомобилът обещава да предложи на потребителите най-добрата свързаност в своя сегмент чрез системата Bluelink, върхова безопасност и за първи път в историята си ще бъде наличен във версия с незареждаема хибридна задвижваща система за подобряване на горивната икономичност.

С изцяло нов дизайн на екстериора и интериора си, новият Hyundai i20 ще стъпи на пазара с два нови 10.25-инчови екрана- мултимедиен и инструментален панел, впечатляващ набор системи за асистенция и повишаване на активната безопасност от семейството SmartSense, в това число ново поколение спирачен асистент и адаптивен круз-контрол.

Като габарити, автомобилът е с 24 мм по-нисък, с 300 мм по-широк и с 5 мм по-дълъг в сравнение с предшественика си. Пътниците на задния ред седалки могат да разчитат на по-голямо пространство, а товарното отделение е увеличено с 25 литра до 351 литра.

Новият Hyundai i20 идва с избор между 10 основни екстериорни цветови изпълнения, както и във вариант с контрастен черен таван.

По отношение на задвижването си, новото i20 се предлага с еднолитров T-GDi двитагел във версия със 100 и 120 конски сили, като тук моторът може да бъде конфигуриран и в хибриден вариант. От компанията предлагат също така и модификация на модела с 1.2-литров MPi агрегат с 84 конски сили.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: