ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2020: Премиера за новата SKODA OCTAVIA RS iV

like0 unlike0
Auto-Press 24 Jan 2020 Новини
52
0
Автосалон Женева 2020: Премиера за новата SKODA OCTAVIA RS iV

20 години след премиерата на първата си OCTAVIA RS, SKODA обеща да напише нова страница в историята на емблематичния си спортен автомобил.

Първата стъпка към разкриването на новата Octavia RS беше направена днес от марката с анонса, че премиерата й ще се състои по време на международното изложение в Женева, което ще се проведе от 3 до 15 март.

За първи път в историята на SKODA Octavia RS, нейната нова версия- OCTAVIA RS iV, ще бъде оборудвана с plug-in хибридна задвижваща система, като за база тук е използвана OCTAVIA iV. Тя беше анонсирана скоро след представянето на SUPERB iV, превръщайки се във второто второто пазарно предложение на марката, което ще бъде налично в plug-in хибридна модификация, даваща възможност на потребителите да се възползват от предимството да управляват превозното средство в изцяло електрически режим.

Новата SKODA OCTAVIA iV е оборудвана с 1.4-литров TSI бензинов двигател с максимална мощност от 156 конски сили, литиево-йонна батерия с капацитет от 13 kWh, 6-степенна роботизирана предавателна кутия DSG и електромотор, който увеличава общата максимална мощност на автомобила до 204 конски сили и максимален въртящ момент от 350 Нм.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: