ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2019: Citroen с признание за най-добър щанд (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 15 Mar 2019 Новини
238
0
Автосалон Женева 2019: Citroen с признание за най-добър щанд (Видео)

Citroen обяви, че професионално жури, функциониращо от 2004 година, е присъдило ежегодния приз за Най-добър щанд на женевското изложение на френската марка.

Citroen получава отличието Creativity Award 2019 за щанда си La Maison Citroën, като оценка на умението на компанията да акцентира върху своята история и бъдеще, като в същото време предлага удобство и качествено обслужване за посетителите.

От Citroen описват тематичният- по случай 100-годишнината на марката, щанд La Maison Citroën като впечатляващо място, такова за нови знания, комбиниращо дизайн и комфорт, и такова което е динамично, приятно и дигитализирано.

Един от основните акценти на щанда на Citroen на женевското изложение, което продължава до края на тази седмица, е концептуалната разработка Ami One Concept. Освен с футуристичен, но изключително свежr дизайн и конструкция, тя се отличава и с изцяло електрическо задвижване, и основна идея да предложи безпроблемна градска мобилност, като за управлението й не се изисква шофьорска книжка.

Ami One Concept е с основни габарити дължина 2.5 метра, ширина 1.5 метра и височина от 1.5 метра, а теглото му е 425 килограма. Максималната скорост на движение на концептуалната разработка е 45 км/ч, а автономността му е 100 километра. Презареждането на интегрираната в пода литиево-йонна батерия може да бъде осъществено за около 2 часа.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: