ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2019: Citroen с признание за най-добър щанд (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 15 Mar 2019 Новини
227
0
Автосалон Женева 2019: Citroen с признание за най-добър щанд (Видео)

Citroen обяви, че професионално жури, функциониращо от 2004 година, е присъдило ежегодния приз за Най-добър щанд на женевското изложение на френската марка.

Citroen получава отличието Creativity Award 2019 за щанда си La Maison Citroën, като оценка на умението на компанията да акцентира върху своята история и бъдеще, като в същото време предлага удобство и качествено обслужване за посетителите.

От Citroen описват тематичният- по случай 100-годишнината на марката, щанд La Maison Citroën като впечатляващо място, такова за нови знания, комбиниращо дизайн и комфорт, и такова което е динамично, приятно и дигитализирано.

Един от основните акценти на щанда на Citroen на женевското изложение, което продължава до края на тази седмица, е концептуалната разработка Ami One Concept. Освен с футуристичен, но изключително свежr дизайн и конструкция, тя се отличава и с изцяло електрическо задвижване, и основна идея да предложи безпроблемна градска мобилност, като за управлението й не се изисква шофьорска книжка.

Ami One Concept е с основни габарити дължина 2.5 метра, ширина 1.5 метра и височина от 1.5 метра, а теглото му е 425 килограма. Максималната скорост на движение на концептуалната разработка е 45 км/ч, а автономността му е 100 километра. Презареждането на интегрираната в пода литиево-йонна батерия може да бъде осъществено за около 2 часа.

SKODA с 90 900 продажби през февруари Отново Кърджали откри офроуд сезона

Подобни

Koenigsegg разпродаде Jesko. Производството започва след година и половина

Koenigsegg разпродаде Jesko. Производството започва след година и половина

Днес производителят на нишови луксозни хиперавтомобили Koenigsegg обяви, че компанията е разпродала цялата предвидена квота на...

Alfa Romeo с нов дом в София (Видео)

Alfa Romeo с нов дом в София (Видео)

Официалният вносител на Alfa Romeo в България- Ауто Италия, откри изцяло нов изложбен център на легендарната марка в София....

SKODA с нова хитринка в семейството Simply Clever

SKODA с нова хитринка в семейството Simply Clever

През последните няколко години портфолиото на семейството аксесоари и решения Simply Clever на SKODA непрекъснато се разширява....

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: