ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 11 Sep 2019 Новини
56
0

Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)

Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
/add_images/news/092019/s_1568192402_184.jpg
  1. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  2. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  3. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  4. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  5. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  6. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  7. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  8. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  9. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  10. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  11. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)
  12. Автосалон Франкфурт 2019: Световна премиера за новото RENAULT CAPTUR (Видео)

След като в началото на юли от Renault разпространиха първата официална информация за новия CAPTUR, по време на международното изложение във Франкфурт, френската марка демонстирра хитовия си (повече от 1.5 милиона реализирани единици) SUV модел и пред широка публика.

От RENAULT споделят, че наследникът на най-продаваното пазарно предложение в сегмента си в продължение на седем години идва с изцяло трансформиран екстериорен и интериорен дизайн, още по-голяма приложимост, свързаност и безопасност, възможности за персонализация и други. В същото време от екипа на френската марка са успяли да запазят онова излъчване на модела, което го направи изключително привлекателен за потребителите в цяла Европа.

"С изцяло новия CAPTUR ние взехме най-добрите и посрещнати с одобрение качества на Captur, като отправна точка", споделя Лорънс ван ден Акер, шеф-дизайнер на Groupe Renault. "След което ги развихме. Направихме революция в интериора, трансформирахме купето и направихме Captur още по-добър по отношение на персонализацията".

"От 2020 година новият Captur ще бъде първия в категорията си, който ще бъде наличен в зареждаема (plug-in) хибридна версия", анонсира Тиери Болор, изпълнителен директор на Groupe Renault. "Разработихме специална уникална трансмисия, адаптирана към хибридните изисквания, заедно с технология за енергийно управление, взета дирекно от Формула 1. В Renault ние сме отдадени към това да направим технологията и иновацията достъпна за нашите клиенти. Това е нашата история и това е нашето бъдеще".

CAPTUR е надграден във всяко едно отношение, като се отличава със Smart Cockpit, увеличено и обогатено стандартно и допълнителон оборудване, редица нови технологични решения, голяма част от които с насоченост към повишаването на безопасността и комфорта на борда.

SUV моделът ще бъде първият, който през следващата година ще получи електрифицирана версия, зареждаемата хибридна система на която ще се нарича E-TECH Plug-in. Технологичността ще бъде пренесена на ново ниво благодарение на новите свързани мултимедийни и инфокомуникационни системи EASY LINK и Renault EASY CONNECT, какот и с добавените функционалности за автономно управление.

С изцяло трансформиран интериор, Renault CAPTUR обещава още по-голям комфорт и ергономия, като от френската марка са обърнали сериозно внимание върху седалки, които са с изцяло нов дизайн и конструкция, и с 15 мм по-дълга долна част.

Силен дизайн акцент във вътрешността е "летящата конзола", изцяло нов превключвател за роботизираната EDC предавателна кутия, вертикалният 9.3-инчов екран, част от Smart Cockpit бордовата система, изцяло дигиталният контролен панел, както и модерните и иновативни материали използвани по повърхностите.

В двигателната гама на новото Renault CAPTUR са включени бензинови версии с мощности от 100 до 155 конски сили и дизелови от 95 до 115 конски сили. В зависимост от модификацията и предпочитанията, компактният SUV ще се предлага с 5- и 6-степенна ръчна или EDC роботизирана предавателна кутия.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: