ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Франкфурт 2019: Новата идентичност на Volkswagen

like0 unlike0
Auto-Press 10 Sep 2019 Новини
57
0

Автосалон Франкфурт 2019: Новата идентичност на Volkswagen

Автосалон Франкфурт 2019: Новата идентичност на Volkswagen
/add_images/news/092019/s_1568102412_172.jpg
  1. Автосалон Франкфурт 2019: Новата идентичност на Volkswagen

Успоредно с една от най-значимите в цялата си история си автомобилни премиери, Volkswagen разкри подробности и за новата си корпоративна идентичност, както и изцяло новото като стилистика лого на марката.

Със слоган "Нов Volkswagen", марката поставя началото на цялостен редизайн на идентичността си, като първата стъпка вече е направена с поставянето на новото лого на марката на централата и във Волфсбург.

"Новият дизайн на марката поставя началото на новата ера на Volkswagen", коментира Юрген Стакман, член на управителния борд на VW, отговарящ за подразделението Продажби, Маркетинг и Следпродажбено обслужване. "Формулирайки ново съдържание и с нови продукти, марката преминава през фундаментална трансформация към бъдещето си с неутрален емисионен баланс за всички. Сега е точното време да направим новото отношение на марката видимо за околния свят".

Ребрандирането на Volkswagen стартира успоредно с международното изложение във Франкфурт и първо от Европа, след което поетапно ще обхване всички центрове на марката в глобален мащаб. Процесът, който ще обхване 154 държави и повече от 10 000 съоръжения, се очаква да бъде финализиран към средата на следващата година с подмяната на около 70 000 лога.

Друг интересен аспект от въвеждането на новата бранд идентичност на Volkswagen ще бъде този, че за първи път в историята си марката ще има и аудио лого.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: