ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Детройт 2020 няма да има

like0 unlike0
Auto-Press 29 Mar 2020 Новини
38
0
Автосалон Детройт 2020 няма да има

Организаторите на Автосалон Детройт 2020 (NAIAS 2020) обявиха, че на фона на разпространяващата се COVID-19 пандемия и намеренията на Федералната агенция за извънредни положения да трансформира TCF Center във временна полева болница, тазгодишното издание на изложението няма да се проведе.

"Въпреки че сме разочаровани, няма нищо по-важно за нас от здравето, безопасността и благополучието на гражданите на Детройт и Мичиган, и ние ще направим всичко по силите си да подпомогнем нашето общество в борбата му с коронавирус епидемията", споделя Род Албъртс, изпълнитилен директор на NAIAS.

Организаторите на автомобилното събитие анонсират, че следващото издание на международното изложение в Детройт ще се състои през юни 2021 година, и че за по-късно през тази година се обмисля благотворително събитие за набиране на средства, което да замести планираното за провеждане по време на салона Charity Preview благотворително мероприятие.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: