ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Audi RS 5 с допълнителна доработка

like0 unlike0
Auto-Press 13 Dec 2019 Новини
39
0
Audi RS 5 с допълнителна доработка

Audi преработи RS 5, като промененият външен дизайн на вариантите Coupé и Sportback може да бъде разпознат от пръв поглед, следвайки дизайна на по-големите “братя” RS 6 и RS 7.

Затворените жалузи над решетката напомнят на Audi classic Sport quattro от 1984 г. Разширените с 40 милиметра арки на колелата дават на RS 5 впечатляващ външен вид по пътя. Опционалните матрични LED фарове с лазерна светлина на Audi имат затъмнени рамки - така двата модела RS ясно се открояват от базовия модел A5. Големите, силно контурирани въздухозаборници са получили нов, петоъгълен разрез.

Интериорът на ревизираните модели е доминиран от хоризонтални линии и тъмни нюанси. Спортните седалки на RS се доставят стандартно с Alcantara и кожа, а при поискване от клиента на разположение е RS дизайн пакет с цветни акценти в червено или сиво. Воланът и селектора на предавките са покрити с алкантара с червен или сив контрастен шев.

Новата концепция за работа с колата се фокусира върху сензорен дисплей MMI с диагонал 10,1 инча. Големият дисплей с звукова обратна връзка е безплатен и леко наклонен към водача. MMI системата за навигация и инфоразвлечения е на борда, специфичен RS монитор дава на водача информация за температурата на мотора, надлъжното и страничното ускорение, за диференциала quattro sport, налягането и температурата на гумите.

2,9-литровият TFSI V6 битурбо - “сърцето” на моделите RS 5, осигурява и тук максимална мощност от 331 кВт/450 к.с. и предлага огромните 600 Нм въртящ момент при едва 1900/мин. И двата модела RS 5 ускоряват от нула до 100 км/ч за 3,9 секунди и могат да достигнат скорост от 280 км/ч.

Бързо реагиращата осемстепенна кутия Tiptronic насочва мощността на двигателя към постоянно задвижваните четири колела /quattro/. Разбира се, водачът може да контролира смяната на предавките с помоща на новите и по-големи алуминиеви превключватели на волана за по-голямо лично забавление.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: