ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Audi: Нов ценови модел за услугата за зареждане на e-tron

like0 unlike0
Auto-Press 29 Jan 2020 Новини
93
0
Audi: Нов ценови модел за услугата за зареждане на e-tron

Audi има собствена услуга за зареждане на електромобили от една година. Сега автопроизводителят представя цена на базата на кВтч за зареждане при доставчика на бързо зареждане Ionity в услугата за зареждане на e-tron. Клиентите на E-tron трябва да се възползват от значително намалените условия в транзитната тарифа.

Съответно, клиентът ще плаща само за количеството енергия, което действително се презарежда. Цената от 31 цента на киловатчас съответства на средното ниво на разходите на процеса на таксуване в частните домакинства, се казва в съобщение на Audi. Използваната при презареждането енергия идва изцяло от възобновяеми източници.

При сключване на договор, обхватът на таксите е за около 135 000 обществени места за зареждане от повече от 400 различни международни доставчици в 24 държави. В чужбина клиентите се таксуват при местни условия за абонамент без допълнителни такси.

Услугата за зареждане на e-tron предлага две различни тарифи. Градската тарифа апелира по-специално към градските пътуващи, като основната такса е 4,95 евро на месец. Иначе клиентът заплаща 7,95 евро за процес на зареждане на колони с променлив ток (до 22 кВт) и 9,95 евро на колони с постоянен ток (до 50 кВт) - независимо от времето на празен ход и количеството на заредената енергия.

Тарифата за транзит струва 17,95 евро на месец - за собствениците на ново Audi e-tron основната такса се отменя през първата година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: