ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Audi на IAA Франкфурт 2019

like0 unlike0
Auto-Press 10 Sep 2019 Новини
92
0
Audi на IAA Франкфурт 2019

• Прес-конференцията на Audi ще се проведе на 10. септември 2019 от 10:30 часа (Централноевропейско време)

• Две световни премиери – Audi AI:TRAIL и Audi RS 7 Sportback*

• На изложението ще дебютират множество нови модели

• За първи път на живо пред публиката: Audi e-tron FE06

Две световни премиери и множество новости ще покаже Audi на автосалона през септември 2019 във Франкфурт. На международното автомобилно изложение (IAA) марката с четирите пръстена на емблемата ще блесне със същински фойерверк от новости както в областта на електрическата мобилност, така и при конвенционално задвижваните модели. В рамките на прес-конференцията на 10. септември ще бъде разкрит концептуалният модел Audi AI:TRAIL, който представя визията на марката за електрическия всъдеход на бъдещето. За първи път ще бъде показан и новият Audi RS 7 Sportback*, с който Audi Sport GmbH разширява още повече своя асортимент от спортни модели. Наред с това ще бъде представен и e-tron FE06 – състезателният модел на Audi за Формула Е с нова техническа конфигурация и нов дизайн.

С представянето си на изложението IAA 2019 марката Audi по впечатляващ начин продължава своята моделна офанзива. 17 от общо 30-те автомобила, които Audi ще представи пред посетителите на Хале 3 в изложбения център, ще бъдат показани за първи път пред широка публика. Хилдегард Вортман, Ръководител Маркетинг и продажби в Audi: „Ние ще предложим на публиката истински фойерверк от новости: повече от половината от изложените на щанда ни модели ще бъдат показани за първи път пред публика. Ние пускаме в продажба най-новите предложения от своето моделно порфтолио.“

Audi A4* и Audi Q7* в своите основно обновени версии, A1 citycarver*, Q3 Sportback* и Audi RS 6 Avant*: това са само част от акцентите в моделния асортимент на марката. На приблизително 3.100 квадратни метра изложбена площ те ще бъдат на изложението във Франкфурт до 22. септември 2019.

Наред със серийните модели, несъмнено големият акцент в представянето на марката ще бъде първото общо представяне на четирите визионерски студии на Audi. Своята световна премиера ще отпразнува всъдеходът Audi AI:TRAIL, който с електрическото си задвижване и революционната концепция на каросерията си дефинира по нов начин възприятията за този тип автомобили.

Що се отнася до моторните спортове, през ноември Даниел Абт и Лукас ди Граси през ноември стартират във Формула Е с нова, вдъхновяваща визия. Състезателният болид Audi e-tron FE06, който ще бъде показан за първи път пред публика на международното автомобилно изложение във Франкфурт (IAA), се представя в нови цветове и с усъвършенствана техника. Той ще отпразнува своя състезателен дебют на 22./23. ноември в Ад Дирия (Саудитска Арабия). Даниел Абт и Лукас ди Граси пилотират за отбора на Audi Sport ABT Schaeffler за шести пореден сезон. Досега няма друга двойка пилоти, които да са се състезавали по-дълго и по-успешно в тази надпревара.

Тимът на Audi Sport ABT Schaeffler продължава да разчита и на своите дългогодишни партньори: наред с технологичните партньори от Schaeffler, които заедно с Audi отговарят за всички етапи от разработката на задвижването, компании като HYLA, ITK Engineering, LGT Gruppe, KUKA, MASCOT, Riello UPS и Würth Elektronik също работят в сътрудничество с отбора. Нова за тима марка е SONAX. Водещият в областта на козметиката за грижа за автомобила производител от десетилетия има тясна връзка с моторните спортове и съпровожда Даниел Абт още от зората на неговата кариера като състезател.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: