ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Audi и FC Bayern разширяват партньорството си

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jan 2020 Новини
245
0
Audi и FC Bayern разширяват партньорството си

Audi продължава да работи с германските шампиони - FC Bayern Munich. Това партньорство съществува от 2002 г., а Audi същевременно е и акционер във FC Bayern München AG от 2011 г. И двете страни продължават заедно и партньорството до 2025 г. вече е удължено с четири години до 2029 година. Освен това Audi разшири партньорството си с баскетболистите на FC Bayern, което съществува от 2011 г. до 2023-а г.

Фокусът на следващото десетилетие ще бъде върху стратегическото сътрудничество в областта на иновативния маркетинг и електрификацията. Всички лицензирани играчи на клуба през 2020 г. ще получат чисто електрическия Audi e-tron. За целия автопарк, който FC Bayern получава от Audi, е договорен средно ниво от 95 грама CO2 на км за целия период на договора. Най-малко половината от всички превозни средства по договора ще бъдат електрифицирани в бъдеще.

Audi ще трябва доста да плати, за да спечели сделката, защото съперник за договора беше не кой да е а BMW. Както съобщава Handelsblatt, очаква се сумата, която ще се изплаща годишно нагоре от сегашните 30 милиона евро, почти ще се удвои.

“ФК Байерн Мюнхен си пасва перфектно със стратегическото пренастройване на Audi ", - казва Хилдегард Вортман, ръководител на отдела по продажби и маркетинг в Audi AG. - “Двете силни марки са известни в световен мащаб с първокласни преживявания. Искаме да бъдем близо до нашите фенове, сегашни и бъдещи потенциални клиенти. Като изключителен автомобилен партньор на футболния клуб от Мюнхен, имаме възможността да представим нови концепции за мобилност, електромобилност и свързаност и да ги направим осезаеми.”

Александър Сейц, финансов директор, Китай и право в Audi AG споделя - „ Работа с FC Bayern като един от най-добрите международни клубове с 650 милиона фенове по целия свят и 135 милиона фенове само в Китай отваря нови, съвместни маркетингови възможности, особено в Китай, най-важният пазар за растеж на Audi. "

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: