ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Американци правят карбоново SHELBY GT500CR MUSTANG

like0 unlike0
Auto-Press 26 May 2020 Новини
45
0
Американци правят карбоново SHELBY GT500CR MUSTANG

Един от водещите в областта на ръчно сглобените и лицензирани от Ford и Shelby American класически автомобили- Classic Recreations, обяви, че компанията е постигнала споразумение с производителя на карбонови автомобилни елементи SpeedKore Performance Group за изработката на карбонови купета за един от най-емблематичните спортни автомобили на всички времена- Shelby GT500 от 1967 година.

От Classic Recreations коментират, че всеки един от карбоновите представители на Shelby GT500- Shelby GT500CR, започва като оригинален Mistang от 1967 или 1968 година, който се реставрира ръчно до състояние на почти нов автомобил. Чрез 3D станиране се свалят точните размери на тялото на автомобила, след което данните се подават към SpeedKore Performance Group за изработка.

Крайният резултат е първото в света лицензирано карбоново Shelby Mustang, което е по-леко и по-здраво от оригинала, и в същото време идва с онова несравнимо карбоново излъчване.

По отношение на задвижването, от Classic Recreations предлагат няколко варианта, максималните мощности на които варират от 490 конски сили до 900 конски сили. Монтираната предавателна кутия е петстепенна ръчна Tremec, а изпускателната система е спортна стоманена MagnaFlow.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: