ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Алтернативните задвижвания правят кариера при светкавицата!

like0 unlike0
Auto-Press 19 Aug 2019 Новини
31
0
Алтернативните задвижвания правят кариера при светкавицата!

Дълго време алтернативните задвижвания можеха да се видят само в екзотични превозни средства. Но европейските марки като Opel променят това и свързват хибридите и електродвигателите с добре познати масови модели.

Тези задвижвания правят вече сериозна кариера при Opel Blitz /светкавицата е емблема на марката/. Opel ще покаже някои от тях със световните им премиери на Международното автомобилно изложение (IAA) 2019 във Франкфурт на Майн. Там ще дебютират новите поколения на Opel Corsa, Grandland X-Hybrid и новата Opel Astra.

Така например новата Corsa ще се предлага с класическото задвижване с ДВГ, както и за първи път като батерийно-електрическия вариант Corsa-e с чисто електрически обхват до 330 километра според WLTP.

Втората световна премиера е при новия Grandland X Hybrid4 4х4, който съчетава мощността на 1,6-литров турбо бензинов двигател и два електродвигателя, които предлагат обща мощност до 300 к.с.

Третият новодошъл в лигата е новата Astra. С напълно ново поколение двигатели и новоразработените скоростни кутии, Astra с пет врати и спортния tourer са подготвени да поставят стандарти по отношение на ефективността и ниските емисии. В сравнение с предшественика си, емисиите на CO2 са намалени с до 21 процента.

„В IAA ние от Opel ще покажем как бъдещето на автомобила ще стане реалност“, казва изпълнителният директор на Opel Михаел Лохшелер. - "Ние се фокусираме върху клиентите и техните нужди. Ето защо предлагаме цялото портфолио на задвижването - от новаторски електрически и хибридни задвижвания до ефективни ДВГ. Всички нови модели са оборудвани с най-новите технологии - и вече могат да бъдат поръчани.”

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: