ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Alpine произведе 5000 представителя на A110

like0 unlike0
Auto-Press 08 Apr 2019 Новини
466
0
Alpine произведе 5000 представителя на A110

Възродената от Renault Group легендарна марка Alpine е достигнала границата от 5000 произведени представителя на изцяло новия модел A110 в края на миналата седмица.

Производството на новия Alpine A110 започна в края на 2017 година, а само няколко седмици след това- по време на международното зиложение в Женева, станахме свидетели на повята на неговите първи две специални версии- A110 Pure и Légende. От Alpine коментираха, че остават верни на духа на марката, като запазват компактните размери, леката конструкция и пъргавината на пътя. Основните фактори тук са специално оптимизираната и оразмера алуминиева конструкция, 1.8 литровия средно разположен двигател с 252 конски сили, спортното окачване и седемстепенната роботизирана предавателна кутия, с които бяха оборудвани и двете нови версии.

С изключително лека конструкция (тегло 1080 кг) и специално разработено и аеродинамично оптимизирано купе, Alpine A110 е с основни габарити дължина 4178 мм, ширина 1798 мм и височина от само 1252 мм, и е оборудван с 1.8 литров, четирицилиндров турбодвигател, разработен от алианса Renault-Nissan. Максималната мощност, която е в състояние да генерира е 252 конски сили, а максималният въртящ момент е 320 Нм. В комбинация с леката конструкция и роботизираната седемстепенна предавателна кутия, A110 предлага възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди.

За постигането на още по-висока удовлетвореност по време на управлението, Alpine A110 дава възможност на водача да избира между три режима на поведение- Normal, Sport и Track, всеки един от които се отличава с характерна настройка на двигателя, предавателната кутия, електронната стабилизираща програма, изпускателната система и интерфейса на информационния екран.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: