ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Алонсо даде жокер - няма да кара кола с мотор Mercedes

like0 unlike0
61
0
Алонсо даде жокер - няма да кара кола с мотор Mercedes

Фернандо Алонсо определи избора си за 2015 г. като "твърде очевиден" като отговор на въпрос по време на ГП на Русия. Пилотът на Ferrari все още не е обявил официално за кой екип ще кара от 2015 г., а най-вероятно това ще бъде McLaren-Honda. Японският доставчик на двигатели се връща във Формула 1 и според слуховете в падока е направил всичко възможно да вземе определяния като най-добър пилот. Алонсо дори конкретизира, като каза, че няма да кара болид с двигател Mercedes следващия сезон. 

"Както казах в "Сузука", когато знаеш възможностите, виждаш очевидния  избор. Почакайте и ще разберете. Бъдещето ми е определено, вече го определих в главата си преди няколко месеца. Сега финализираме всичко. Трябва да сте търпеливи. Не мога да кажа нищо, докато всичко не е напълно готово, но е добро. Ще направя всичко възможно за бъдещето си и бъдещето на Ferrari, защото това е отборът, който обичам", коментира Алонсо. 

Днес се очаква от Ferrari да обявят Себастиан Фетел като пилот по време на встъпването на Серджо Маркионе в длъжност като президент на Ferrari. Досега на поста бе Лука ди Монтедземоло. 

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: