ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Алиансът RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI е от стратегическо значение за всяка една от марките

like0 unlike0
Auto-Press 30 Jan 2020 Новини
86
0
Алиансът RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI е от стратегическо значение за всяка една от марките

Днес алиансът RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI обяви ново рамково споразумение, което има за цел допълнително да подсили бизнес модела и да укрепи управленческата структура. Успоредно с това, и трите компании коментират отново, че Алиансът е от съществено значение за стратегическия растеж и повишаване на конкурентоспособността на всяка една от страните в него.

С новото рамково споразумение, което е било ратифицирано по време на събрание на оперативния борд на алианса в Йокохама, всяка една от компаниите ще има възможност да се възползва от силните си страни и стратегии.

Оперативният борд на RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI анонсира също така, че по региони, всяка една от трите компании ще бъде референтна- Nissan за Китай, Renault за Европа, а Mitsubishi за Югоизточна Азия. Синергиите по отношение на платформи, задвижвания и технологии ще бъде структурирано на базата на една водеща компания и последваща синергия за останалите партньори.

От RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI анонсират също така, че трите компании ще разкрият подробности за средносрочните си стратегически планове около май тази година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: