ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Alfa Romeo Tonale — нов съперник на BMW X1 и Audi Q3? - видео

like0 unlike0
Auto-Press 15 Mar 2019 Новини
34
0

Alfa Romeo Tonale — нов съперник на BMW X1 и Audi Q3? - видео

Alfa Romeo Tonale — нов съперник на BMW X1 и Audi Q3? - видео
/add_images/news/032019/s_1552633206_121.jpg
  1. Alfa Romeo Tonale — нов съперник на BMW X1 и Audi Q3? - видео
  2. Alfa Romeo Tonale — нов съперник на BMW X1 и Audi Q3? - видео
  3. Alfa Romeo Tonale — нов съперник на BMW X1 и Audi Q3? - видео

Alfa Romeo е най-емоционалната марка на алианса FCA, предлагаща през цялата си история вълнуващи спортни и красиви модели. Въпреки трудностите марката е жива и се стреми към разширяване на пазарното си и моделно присъствие.

Това е абсолютно необходимо днес, като модата се нарича SUV. Алфистите се радват вече няколко години на модела Stelvio, а скоро ще имат още един повод за радост - Alfa Romeo вече подготвя за пускане на пазара своя втори кросовър.

Как изглежда той имахме възможност да видим по време на тазгодишния Женевски автосалон, станал арената за премиерата на на новия копактен кросовър Alfa Romeo Tonale. След успеха на първия кросовър на марката – Stelvio, анализаторите предвиждат не по-малък успех и за по-малкия му събрат.

С новия модел компанията планира връщане на предишния фирмен елемент — триплексът от елементи на външната светотехника, отъждествяван по-рано с моделите на компанията така силно, както и познаваемата триъгълна радиаторна решетка.

По размерите си новият кросовър на Alfa Romeo е сравним с BMW X1 и Audi Q3, и именно с тях му предстои съвсем скорошна битка на пазара. Серийният вариант на модела, навярно ще наследи дизайна на прототипа без изменения, но интериорът ще се преобрази по-сериозно. Най-вече по посока на повече смели линии и различни материали, докато показаните с концепта 12,3-инчово цифрово приборна табло и 10,25-инчовия сензорен екран на мултимедиа ще видим и в серийното изпълнение.

Прототипът има хибриден силов агрегат, намекващ за бъдещо “озеленяване” на моделната гама на компанията. Нямаше подробности около агрегата, но по всяка вероятност става дума за комбинация от 1,3-литров бензинов мотор и електродвигател с обща мощност от 237 к.с. Тя е вече известна от представянето от FCA на серийните модели на Jeep, снабдени с нея. В серийното изпънение на модела, освен този силов агрегат ще видим и класически предложения само с ДВГ.

Поредният китайски “убиец” на Tesla Model 3 - GAC Aion S? Близо 7 млрд. лв. ще се инвестират в пътната инфраструктура на Северна България

Подобни

Koenigsegg разпродаде Jesko. Производството започва след година и половина

Koenigsegg разпродаде Jesko. Производството започва след година и половина

Днес производителят на нишови луксозни хиперавтомобили Koenigsegg обяви, че компанията е разпродала цялата предвидена квота на...

Alfa Romeo с нов дом в София (Видео)

Alfa Romeo с нов дом в София (Видео)

Официалният вносител на Alfa Romeo в България- Ауто Италия, откри изцяло нов изложбен център на легендарната марка в София....

SKODA с нова хитринка в семейството Simply Clever

SKODA с нова хитринка в семейството Simply Clever

През последните няколко години портфолиото на семейството аксесоари и решения Simply Clever на SKODA непрекъснато се разширява....

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: