ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

ADAC разширява електрическото сътрудничество

like0 unlike0
Auto-Press 04 Jun 2020 Новини
62
0
ADAC разширява електрическото сътрудничество

Най-големият немски автомобилен клуб определено се грижи яко за членовете си, като им предлага всякакви улеснения и финансови облаги. Моделите Nissan Leaf и моделите Kia e-Soul, XCeed и Ceed Sportswagon, сега са по-евтини за членовете на ADAC - благодарение на новите отстъпки при закупуването на електрически превозни средства.

Предишното сътрудничество с Renault по отношение на Zoe по същата програма - ADAC e-Ride, продължава.

Това разширява гамата от напълно електрически автомобили с два хибридни модела с плъгини. „В момента се обръщаме към онези целеви групи, които искат да карат по-безопасно и сигурно с плъгин хибрид по отношение на пробега с едно зареждане на акумулатора и резервоара и все още искат да бъдат с безвредни емисии в града“, казват от централата на клуба в Мюнхен.

Специалните условия важат за покупка, лизинг или наем за полугодие. ADAC e-Ride също така позволява гъвкаво навлизане на клубните членове в електромобилноста с евтини електро абонаменти в сектора на двуколесните превозни средства.

Електрическите велосипеди и е-скутерите се предоставят с абонамент и включени услуги като застраховки, ремонти и висококачествено заключване за сигурност за период от три до дванадесет месеца.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: