ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Citroen C5 Aircross: Стилен, свеж и технологичен (Видео)
0 0
Auto-Press
22 Mar 2019

Актуалното поколение на компактния Citroen C3 е един от малкото представители на компактните автомобили, които внасят жизнерадостно и някак живително усещане по време на управлението си. Изпълнен с приятни на допир материали интериор, с нестандартен и моментално привличащ погледите дизайн, мъникът ще остане в историята, като един от най-разпознаваемите модели и то не само когато говорим за портфолиото на френската марка.

Първият в света всесезонен роботизиран автобус ще бъде с гуми Nokian Hakkapeliitta
0 0
Auto-Press
22 Mar 2019

Gacha е първият в света автономен автобус, който функционира във всякакви метеорологични условия. Това, което прави Gacha уникален, е способността му да работи надеждно дори и при трудни условия – на тъмно, а дори и на дъжд, сняг и киша. Зимните гуми Nokian Hakkapeliitta, с които е снабден автобусът, допринасят за това пътниците да се возят безопасно и комфортно и при екстремни условия.

Volvo Cars представя Care Key – специален ключ за безопасно споделяне на автомобила
0 0
Auto-Press
22 Mar 2019

Иновацията идва като част от стандартното оборудване на всички нови Volvo автомобили от моделна година 2021

Volvo Cars представя специален ключ – Care Key, който позволява на клиентите на Volvo да ограничат максималната скорост, когато отдават автомобила си за ползване от близки или приятели. Care Key ще бъде част от стандартното оборудване на всички нови Volvo автомобили от моделна година 2021.

Peugeot Motocycles с градски звезди на Мото Експо 2019
0 0
Auto-Press
22 Mar 2019

Най-старият мотоциклетен производител в света – Peugeot Motocycles, ще вземе участие в Мото Експо 2019 г. Предлагайки още по-широк набор от функции и по-елегантен дизайн, Лъвската марка ще покаже нова гама версии на изложението. Начело застава четвъртото поколение на Speedfight 125cc.

PSA иска да купи Fiat Chrysler. Те явно не са против...
0 0
Auto-Press
22 Mar 2019

Апетитът идва с яденето – преди година и нещо френският концерн PSA купи от GM Opel, а сега се оглежда във FCA. Основната причина – пазарът на Северна Америка е много голям и привлекателен, а французите ги няма там от години. Акциите на Fiat Chrysler FСА скочиха моментално с 5,2% след като президентът на семейната холдингова компания PSA Роберт Пежо заяви пред френския ежедневник Les Echos, че ще подкрепи нова сделка за сливане, като посочи сред евентуалните кандидати за това Fiat Chrysler.

Топ 10 на най-продаваните автомобили в Европа през февруари
0 0
Auto-Press
22 Mar 2019

Агенцията Focus2Move публикува поредната си месечна сводка и според данните й, през февруари челната тройка е оформена от Volkswagen Golf, Renault Clio и Volkswagen Polo.

На базата на данни от 44 пазара, от Focus2Move анонсират, че със 73 225 продажби (-17%) през февруари, VW Golf записва пореден месец на лидерската позиция в подреждането на европейския пазар. Renault Clio заема втората позиция с 50 632 реализирани единици (-3.7%), а VW Polo записва 48 626 нови продажби и ръст от 9.1%.

Porsche представи Cayenne Coupe (Видео)
0 0
Auto-Press
22 Mar 2019

Доста изненадващо, вчера вечерта Porsche разкри първите подробности за ново попълнение в семейството Cayenne, наречено Cayenne Coupe.

Porsche Cayenne Coupe се отличава с по-остри и атлетични в сравнение със стандартната версия на модела линии пропорции, заден ред с две персонални седалки, избор между стандартен панорамен стъклен таван (2.16 кв.м) или карбонов и други. Друга интересна особеност на новия автомобил е неговият адаптивен спойлер на тавана, който автоматично се разтегля допълнително със 135 мм при преминаването на границата от 90 км/ч.

Volkswagen и Northvolt формират Европейски батериен консорциум
0 0
Auto-Press
21 Mar 2019

Днес Volkswagen обяви, че заедно с батерийният производител Northvolt и няколко други европейски компании и организации, поставя началото на нов европейски батериен консорциум- EBU (European Battery Union).

28 869 МПС са проверени по време на операцията за контрол на използването на обезопасителни средства
0 0
Auto-Press
21 Mar 2019

28 869 моторни превозни средства да проверени по време на операцията на „Пътна полиция“ за контрол на използването на обезопасителни средства от водачите и пътниците. Тя бе проведена от 11 до 17 март на територията на цялата страна и бе организирана по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция TISPOL.

BMW с нова колекция часовници
0 0
Auto-Press
21 Mar 2019

BMW разпространи информация за новата си лятна колекция часовници, за която от автомобилната марка споделят, че са вдъхновени от автомобилния дизайн.