ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Приключи специализираната полицейска операция на Пътна полиция, насочена към пешеходците
0 0
Auto-Press
23 Feb 2019

Приключи специализираната полицейска операция по спазване на правилата за движение по пътищата от пешеходците. Тя се проведе във времето от 4 до 15 февруари на територията на цялата страна.

Автосалон Женева 2019: TECHART GTstreet RS вдига 100 км/ч за 2.5 секунди
0 0
Auto-Press
23 Feb 2019

Броени дни преди началото на международното изложение в Женева, специалистът в областта на силовия тунинг TECHART разпространи информация за една от основните си премиери- GTstreet RS.

Citroen на 100 години – винаги авангарден!
0 0
Auto-Press
23 Feb 2019

През тази година марката на Двойния шеврон закръгля цял век история – първият й автомобил се появява месеци след завършването на Първата световна война. Това не е случайно – основателят Андре Ситроен иска да слезе от военните релси в производството и да стартира мирна продукция. Така тръгва вековната история на френската марка, дарила ни с с редица ярки и авангардни модели, поразяващи с новаторство в техниката и дизайна. Ето и някои от тях...

Volvo Cars представя обновения SUV Volvo XC90
0 0
Auto-Press
22 Feb 2019

Фейслифтът на флагмана на Volvo идва с нова опция за електрифицирано задвижване

Volvo Cars представи днес обновена версия на бестселъра си от SUV гамата – флагманът на марката Volvo XC90, добавяйки възможност за избор на новоразработен двигател с технология за регенериране на кинетичната енергия, като следваща стъпка от стратегията за електрификация на компанията.

Volvo Trucks търси шофьори на камиони, спасили живот
0 0
Auto-Press
22 Feb 2019

Историите на шофьори на камиони, спасили живот, ще разкаже Volvo Trucks в рамките на кампанията „Героите зад волана – Героите зад кадър“. Инициативата стартира у нас през 2018 година с над 20 видеа, чиято цел беше да привлече общественото внимание върху важността на професията и огромния труд, който полагат родните професионалисти.

BMW Group и Daimler AG полагат основите на новата градска мобилност с инвестиция от 1 000 000 000 евро
0 0
Auto-Press
22 Feb 2019

Днес автомобилните гиганти BMW Group и Daimler AG обявиха, че двете компании ще обединят своите решения за градска мобилност, за да предложат на потребителите едно ново и устойчиво решение за движение в градски условия. Двете страни ще инвестират общо 1 000 000 000 евро за разработката и по-тясното сътрудничество в областта на споделеното возене, споделеното ползване на автомобили, паркирането, зарядната инфрастраструктура и мултимодалните решения за транспорт.

Автосалон Женева 2019: CUPRA представя концепцията Formentor
0 0
Auto-Press
22 Feb 2019

Новосформираната марка CUPRA на SEAT отбелязва първата си година с премиерата на впечатляващата концептуална разработка Formentor, която ще видим за първи път по време на международното зиложение в Женева в началото на следващия месец.

Audi иска да “хващате” винаги зеленото на светофарите
0 0
Auto-Press
22 Feb 2019

Голяма част от времето зад волана преминава в чакане на светофарите, които често са настроени не на “зелена”, а на “червена” вълна. Последното преди време заяви един “умник” от Софийска община, като се мотивира, че така нямало да се вдигат състезателни скорости. За замърсяването явно изобщо не му идваше на ума...

Consumer Reports вече не препоръчва Tesla Model 3
0 0
Auto-Press
22 Feb 2019

В публикувано вчела официално изявление Consumer Reports анонсира, че вече не може да препоръча 100% електрическия модел Model 3 на Tesla. От агенцията коментират, че промяната в оценката на електромобила е в резултат на потребителско проучване, в което собствениците споделят за проблеми с купето, боята и интериора на колата.

Питър Хорбъри – главен дизайнер на Geely Automotive Grouр – Пенсията може да почака - видео
0 0
Auto-Press
22 Feb 2019

Най-голямото международно автомобилно журналистическо жури AutoBest връчи престижната си награда DESIGNBEST за 2018-а година на легендарния автомобилен дизайнер Питър Хорбъри, който в момента е главен дизайнер на Geely Automotive Group. Под негова команда са екипите дизайнери на марките Geely, Lynk & Co, Lotus, London Taxi, Proton и Terrafugia.