ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

В управлението на Синия овал идва смяна на поколенията на прочутата фамилия Форд
0 0
Auto-Press
15 May 2020

Явно в управата на компанията на Синия овал идва време за подмяна на поколенията на собственическата фамилия. Става дума за 39- годишния Хенри Форд Трети и братовчедката му Александра Форд Инглиш, която наскоро беше назначена в борда на старт-ъп компанията за електрически автомобили Rivian, в която Ford инвестира сериозно.

Karsan с първата поръчка за автономния си Atak Electric!
0 0
Auto-Press
15 May 2020

- Автономният автобус на Karsan тръгва по пътя в Румъния!

Изнасяйки електрическите превозни средства за обществен транспорт, които произвежда в Турция, за целия свят, Karsan получи и първата си поръчка за автономния си Atak Electric – автобус с функции за автономно шофиране. BSCI, водеща технологична компания в Румъния, поръча един автономен Atak Electric за да го използва в индустриалния парк в град Плоещi. Автономният Atak Electric ще бъде на пилотно обслужване в предварително определен проект и ще бъде доставен на BSCI до края на годината. С тази първа и много важна от следващи инициативи в областта на технологиите Karsan ще отбележи първата си европейска продажба за автономна машина в 8-метровия автобусен клас с тази доставка за Румъния.

Един състезателен Kamaz извън класическия си хабитат (Видео)
0 0
Auto-Press
15 May 2020

Със 17 победи в легендарното рали Дакар, четири от които последователно от 2017 година насам, състезателните камиони на Kamaz са емблематични със своето брутално представяне на пясъчните дюни.

DACIA отбелязва 15 години модерна история в Европа
0 0
Auto-Press
15 May 2020

През 2004 година, Groupe Renault постави началото на бъдещия пазарен успех на възродената от компанията марка Dacia с представянето на оригиналната концепция X90 на превърналият се в хитов за компанията модел Logan.

Седалки, наподобяващи верижка на часовник: Символ на експертния опит на DS AUTOMOBILES
0 0
Auto-Press
15 May 2020

Една идея, едно парче висококачествена кожа и прецизно изпълнение – седалките, наподобяващи верижка на часовник в DS 3 CROSSBACK, DS 7 CROSSBACK и DS 9 са доказателство за експертния опит на DS Automobiles.

ABT показа първата си доработка на хибриден автомобил
0 0
Auto-Press
15 May 2020

Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на Audi- ABT Sportsline, разкри подробности за първия си проект за тунинг на хибриден автомобил.

В края на работната седмица в участъка с ремонт на АМ „Тракия“ и при 19-ти км на АМ „Хемус“ ще има две ленти за Бургас и за Варна
0 0
Auto-Press
15 May 2020

За улеснение на трафика всеки петък от 14 ч. ще има две ленти за Бургас и за Варна и една за София в участъка с ремонт на автомагистралите „Тракия“ и при 19-ти км на „Хемус“. В неделя от 14 ч. до 10 ч. в понеделник ще има две ленти за столицата и една за Бургас и Варна. Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат разумно, със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания и да спазват стриктно въведената временна организация на движението. Ремонтите са наложителни и трябва да бъдат направени, за да се пътува след това много по-безопасно и удобно по обновени пътни участъци.

BMW Welt отваря отново за всички посетители
0 0
Auto-Press
15 May 2020

От 15 май BMW Welt отваря врати и ще работи всекидневно от 8 до 20 часа.

+++ Специална светлинна графика на "двойния конус" от 14 до 24 май.

+++ Пулсиращ сърдечен ритъм като символ на увереността.

Намаляването на CO2 – натискът на ЕС срещу нуждите на индустрията
0 0
Auto-Press
15 May 2020

Не е трудно да се вземе политическо решение за пределно допустимите стойности на СО2, но е много трудно те да се спазват. Особено в ситуацията на вирусната пандемия това е водоразделът между политиците в ЕС и автоиндустрията. Предизвикателствата пред производителите са много и всичките трудни. Новият регламент на ЕС предвижда, че емисиите на CO2 от автомобилния парк на автомобилните производители трябва да намалят средно до 2030 г. с 37,5 процента в сравнение с 2021 г.

Проучванията на Hyundai или обещания за бъдещето
0 0
Auto-Press
15 May 2020

При някои производители внимателният наблюдател има чувството, че проучванията са малко повече от упражнения за пръсти за дизайнерите, доста често оставащи в архивите на компаниите. Като доказателство за това какво би могло да се направи с времето за смели визии е различното справяне на Hyundai, където идеите от автомобилните проучвания се вливат директно в идващите серийни модели.