ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Електрическият Hyundai KONA Electric с рекорд на Гинес
0 0
Auto-Press
31 Jan 2020

Индийското подразделение на Hyundai постави името на Hyundai отново в книгата на рекордите Гинес, след като с представител на произвежданата и в страната изцяло електрическа Kona Electric е било постигнато рекордно за електромобил височинно изкачване.

BMW Connected Music събира в едно музикалните предпочитания
0 0
Auto-Press
31 Jan 2020

BMW Group анонсира новата си музикална платформа Connected Music, която обещава да събере на едно място любимата на потребителите музика в удобен формат на борда на автомобила им.

От днес до 31 май движението от км 191 до км 206 по път I-8 Пазарджик - Пловдив се пренасочва по алтернативни маршрути
0 0
Auto-Press
31 Jan 2020

От 31 януари, до 31 май движението на път I-8 Пазарджик – Пловдив в участъка от 191-ви км до 206-ти км се ограничава в двете посоки. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути поради ремонт на пътя в отсечката от изхода на Пазарджик до границата с област Пловдив.

Финансов бонус за електрическия Hyundai. В Германия...
0 0
Auto-Press
31 Jan 2020

Решението на федералното правителство да увеличи премията за електричество взето през ноември все още предстои. Ето защо някои производители на автомобили вече сами предприемат действия за поощряване на клиентите си. Така например вече купувачите на електрифицираните модели на Hyundai /акумулаторни или хибридни/ могат да си осигурят предимства при покупка до 8 000 евро.

При Ford автомобилите почват да “мислят” и предупреждават “колегите си”
0 0
Auto-Press
31 Jan 2020

Специално за auto-press.net от Ралф Ловег, Global Press, Гросгерау, Германия

Автономна, устойчива и интелигентна – вече така автомобилната индустрия си представя мобилността на бъдещето. Вероятно постигането на тази цел ще отнеме доста време, преди колата да ви вози сама. Но вече има примери за устойчивост и интелигентност при автомобилите, нещо което сега Ford демонстрира с нова технология.

HUMMER се завръща като електрически SUV с 1000 конски сили (Видео)
0 0
Auto-Press
31 Jan 2020

GMC обяви, че на 20 май ще станем свидетели на завръщането на емблемата HUMMER, анонсирано от подразделението на GM със слогана Quiet Revolution (Тиха революция).

За новата си 100% електрическа кола- GMC HUMMER EV, от компанията коментират, че тя ще бъде с решителен дизайн и впечатляващи параметри.

RENAULT И DACIA СА С НАЙ-ГОЛЯМАТА МРЕЖА ОТ ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА В БЪЛГАРИЯ
0 0
Auto-Press
30 Jan 2020

В края на 2019г. Renault България и Dacia България официално откриха своята 21-ва локация. Обектът се намира в гр. Добрич и е част от оторизираната мрежа търговски представителства в страната. С отварянето на новата локация марките Renault и Dacia са с най-голямата мрежа в България.

Алиансът RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI е от стратегическо значение за всяка една от марките
0 0
Auto-Press
30 Jan 2020

Днес алиансът RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI обяви ново рамково споразумение, което има за цел допълнително да подсили бизнес модела и да укрепи управленческата структура. Успоредно с това, и трите компании коментират отново, че Алиансът е от съществено значение за стратегическия растеж и повишаване на конкурентоспособността на всяка една от страните в него.

Ралф Шпет освобождава поста изпълнителен директор на Jaguar Land Rover, но остава в редиците на компанията
0 0
Auto-Press
30 Jan 2020

Днес Jaguar Land Rover обяви, че Ралф Шпет- главен и изпълнителен директор на компанията, е взел решение да се оттегли от настоящите си управленчески позиции в края на договора си през септември 2020 година.

Отново над 1000 продадени мотоциклети в България през 2019 г.
0 0
Auto-Press
30 Jan 2020

Традиционното изложение за мотоциклети в София - Moto Expo 2020 за втора поредна година е в обновената зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална), а датите са от 20 до 24 март 2020 г. То е организирано от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор - “Експо Тим” ООД.