ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

MS-RT дораби FORD TRANSIT CONNECT
0 0
Auto-Press
20 Sep 2019

Английската компания MS-RT разкри подробности за новия си проект на тема FORD TRANSIT CONNECT и следвайки установената си традиция и опит в областта отново впечатли с един продукт с добавена динамика и персоналност.

Ford с ново мобилно приложение в помощ на малкия бизнес
0 0
Auto-Press
20 Sep 2019

Европейското подразделение на Ford анонсира лансирането на ново приложение за мобилни телефони, което е разработено специално за малкия бизнес с идеята да предложи допълнително спокойствие и по-лесно наблюдение на малки авто паркове от до 5 автомобила.

Balkan Offroad 2019: затишие пред буря
0 0
Auto-Press
20 Sep 2019

Българските пилоти удържат челните позиции в класовете на автомобилите и бъгитата и след шестия ден на международното рали Balkan Offroad 2019. Предпоследният етап предложи на състезателите три специални секции, които ги разходиха от Шкорпиловци, през Карнобат почти до Сливен.

На 20 и 23 септември в пиковите часове се спира движението на камионите над 12 т по автомагистралите
0 0
Auto-Press
20 Sep 2019

На 20 септември, последният работен ден преди трите почивни дни около Деня на Независимостта, от 16 ч. до 20 ч. ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Целта е повишаване на безопасността и увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата.

Взети са всички необходими мерки за нормално придвижване по основните пътища и ГКПП през празничните дни
0 0
Auto-Press
20 Sep 2019

Предприети са всички необходими мерки за бързото придвижване на моторните преводни средства по пътищата на страната през трите почивни дни около 22 септември – Денят на независимостта. Създадена е и организация за бързо преминаване през граничните контролно- пропускателни пунктове. Това бе съобщено на пресконференция в ГДНП, на която участваха представители на Пътна полиция, ГДГП, ИААА и АПИ.

Amazon поръчва 100 000 електрически коли от Rivian
0 0
Auto-Press
19 Sep 2019

Основателят и изпълнителен директор на интернет гиганта Amazon- Джеф Безос, обяви, че компанията ще направи поръчка за 100 000 изцяло електрически разносни вана от стартиращата компания производител на изцяло електрически автомобили Rivian.

Новото Subaru FORESTER е акцентът на японската марка на автомобилния салон в София
0 0
Auto-Press
19 Sep 2019

• Напълно новият FORESTER e-BOXER е оборудван с новата задвижваща система e-BOXER, съчетаваща подпомагащ електрически мотор и бензинов двихател SUBARU BOXER

• FORESTER e-BOXER предлага нова платформа, технология за лицево разпознаване*, нова система X-Mode и автоматично спиране при заден ход*

BENTLEY: Първата ни реколта мед е готова!
0 0
Auto-Press
19 Sep 2019

Днес BENTLEY обяви, че компанията е събрала първата реколта мед, който семействата пчели Flying Bees на компанията са направили от преместването им на територията на комплекса на фирмата в Крю през май тази година.

Павлин Пенев извоюва поредна победа в Дрифт Сливен
0 0
Auto-Press
19 Sep 2019

43 дрифт състезателя от цялата страна и чужбина взеха участие в третия кръг от „Дрифт България“ на писта „Бършен“ в град Сливен.

Организаторите от АСК „Скорпион“ и община Сливен подготвиха едно доста предизвикателно трасе, което допринесе за интересни битки през целият уикенд.

Удържаме фронта и след маратонския етап 5 на Balkan Offroad 2019
0 0
Auto-Press
19 Sep 2019

Български екипажи продължават да диктуват темпото и след тежкия пети етап на рали Balkan Offroad 2019. Teжката 620-километрова отсечка преведе участниците из почти цяла Южна България, преди прехвърлянето на Стара планина и финала край Шкорпиловци. Много машини финишираха късно вечерта, точно преди да започне да превалява.

Коментари