ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Всесезонните гуми са с все по-добри показатели
0 0
Auto-Press
07 Apr 2020

Малко преди Великден много шофьори мислят за смяна на гумите. Всеки, който се нуждае от нови гуми, сега е изправен пред въпроса: летни или всесезонни гуми? Експерти са тествали гуми за всякакви климатични условия и от TÜV Süd заявяват - през последните няколко години всесезонните гуми очевидно подобряват своите качества.

ЕСТЕБАН ОКОН И АДРИЕН ДАВИД ИЗЛИЗАТ НА ВИРТУАЛНАТА ПИСТА В ПЪРВОТО RENAULT ESPORTS СЪБИТИЕ
0 0
Auto-Press
06 Apr 2020

Естебан Окон, пилот на Renault DP World F1, и Адриен Давид, талант на Renault Sport Academy, ще излязат на виртуалната писта в първото Renault Vitality GT Sport Show във вторник, 7 април.

Великобритания: Новите автомобилни регистрации се сринаха с 44.4% през март
0 0
Auto-Press
06 Apr 2020

Английската асоциация SMMT (Society of Motor Manufacturers and Traders) обяви данните за регистрациите на нови автомобили през март във Великобритания и според тях през третия месец на 2020 година се отчита срив от 44.4% до 254 684 единици (458 054 за март 2019).

Национално състезание търси най-добрите млади автомонтьори в страната
0 0
Auto-Press
06 Apr 2020

Над 600 ученика от 66 училища в цялата страна взеха участие в първия кръг от националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“, който приключи в началото на месец март. Състезанието, специализирано за ученици от професионалните гимназии, се организира от МОН в партньорство с компания от автомобилния бранш, и дава възможност на най-добрите младежи за професионално развитие.

EXTREME E : Екстремни електромобили и екзотични локации
0 0
Auto-Press
06 Apr 2020

Дванадесет отбора професионални шофьори ще се състезават при екстремни условия на 5 невероятни локации в началото на 2021 г., а четирите най-добри сред тях ще преминат към „нокаут фазата“ и ще се състезават за страхотни награди

VW V8 TDI с
0 0
Auto-Press
06 Apr 2020

С новото си поколение дизелови двигатели VW иска да докаже, че дори голям TDI може да бъде икономичен и чист. Според най-големия автомобилен производител във Федералната република агрегатите се характеризират с изключително ниски емисии на азотни окиси и са "многократно по-ниско" от границата на Euro 6 NOx от 80 мг/км.

WTCR: Liqui Moly за първи път работи като партньор в екип с Hyundai Motorsports
0 0
Auto-Press
06 Apr 2020

Дори и в дългата история на автомобилния спорт, все още може да има премиери. Както сега и тази на Liqui Moly, защото специалистът за масла и добавки от Германия вече е партньор на заводски екип за първи път. Наред с Hyundai Motorsports, марката навлиза в Световната купа за туристически автомобили WTCR.

Не се правете на пилоти по празните улици!
0 0
Auto-Press
06 Apr 2020

Сега улиците и пътищата са съблазнително празни. Това кара някои “пилоти” да смятат, че намалелият поради кризата трафик е едва ли не безплатна индулгенция за надбягване.

Продължава ремонтът на гредите в платното за Варна на виадукта при 19-ти км на АМ „Хемус”
0 0
Auto-Press
06 Apr 2020

От днес - 6-ти април, се ограничава движението в платното за Варна на виадукта край с. Потоп при 19-ти км на автомагистрала „Хемус”. Движението в близо 2-километров участък (между 18-ти и 20-ти км) ще се извършва двупосочно в платното за София. Спирането на трафика е поради продължаване на строителните работи по гредите (горното строене) на съоръжението, които бяха започнати през миналата година.

EB110, VEYRON и CHIRON : Великолепната тройка на BUGATTI
0 0
Auto-Press
06 Apr 2020

BUGATTI разпространи кадри от любопитна фотосесия, основните герои в която са трите емблематични за модерната история на компанията предложения EB110, VEYRON и CHIRON. И трите хиперколи, доминирали автомобилния свят поединично в продължение на три десетилетия, споделят обща концепция със задвижване на четирите колела, двигател с по четири турбокомпресора и купе, изработено от въглеродни нишки.