ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Karsan отново е най-добрият избор на Румъния!
0 0
Auto-Press
24 Jul 2019

- Община Галац е поръчала 20 минибуса Jest +!

Провеждайки производствената си дейност в Бурса, Karsan е една от турските марки, които изнасят голям брой леки търговски превозни средства и се предпочитат от европейските страни за своите дизелови и електрически решения за обществен транспорт, съобразени с различните нужди. През последната година Karsan специално засили признанието на марката и услугите си в Румъния с високодоходните търгове, които спечели, и автомобилите, които достави. Отличавайки се със своята иновативна продуктова гама, Karsan получи и 20 поръчки от град Галаш за микробусите Jest +. Първият Jest + ще бъде доставен през октомври за двуседмичен тест драйв, а останалите 19 ще бъдат доставени до средата на януари 2020 година.

Търговските автомобили с ръст от 5.8% в Европа. България с понижение от 3.6%
0 0
Auto-Press
24 Jul 2019

Асоциацията на автомобилните производители в ЕВропа (ACEA) разпространи данните за бизнеса с търговски автомобили (леко-, средно- и тежкотоварни, автобуси) и според данните през първата половина на годината резултатът е на ниво от 1 358 271 единици, което е с 5.8% повече в сравнение със същия период на миналата година.

Новото RENAULT MEGANE R.S TROPHY-R взе рекорда и на Спа (Видео)
0 0
Auto-Press
24 Jul 2019

След като само преди няколко дни регистрира нов рекорд за автомобил с предно предаване на легендарната писта Нюрбургринг, новото Renault MEGANE R.S TROPHY-R записа ново най-добро време на също така емблематичната Спа-Франкоршамп в Белгия.

SUV флотът на Hyundai опъва платна в Германия
0 0
Auto-Press
24 Jul 2019

С изобилие на вятър в платната си, SUV флотът на Hyundai в Германия “плава” по пътя към успеха. За първи път корейският автомобилен производител е продал повече от 60 000 автомобила през първата половина на годината на германския пазар. Като цяло Hyundai регистрира 62 095 нови регистрации от януари до юни 2019 г., което е ръст от 5,3% спрямо същия период на миналата година.

Тони Гардемайстер има вече Skoda Fabia R5 evo
0 0
Auto-Press
24 Jul 2019

Skoda Fabia R5 evo е готова да поеме по взискателните рали отсечки на ралито с пълна газ. Първият клиент, на когото беше предаден автомобилът в Германия, логично е професионалист. Защото Тони Гардемайстер е бивш фирмен пилот на Skoda Motorsport и собственик на екипа TGS Worldwide.

SKODA FABIA с два нови пакета оборудване
0 0
Auto-Press
24 Jul 2019

SKODA разнообрази и обогати модификационната линия на FABIA за новата година, като добави два нови пакета оборудване в портфолиото на компактния си модел.

JAGUAR XE SV PROJECT 8 подобри собствения си рекорд на Нюрбургринг (Видео)
0 0
Auto-Press
24 Jul 2019

JAGUAR обяви, че специално разработеният суперспортен XE SV PROJECT 8 е подобрил рекорда си за най-бърз четириврат сериен автомобил на легендарната писта Нюрбургринг Нордшлайфе.

Audi представи Q3 Sportback
0 0
Auto-Press
24 Jul 2019

Audi разкри първите подробности за новото си пазарно предложение Q3 Sportback, което ще бъде лансирано на пазара през есента на тази година.

От Audi определят Q3 Sportback като компактно SUV купе с експресивен дизайн и динамично пътно поведение, като за целта се разчита на спортно окачване. В същото време обаче от марката споделят, че новият автомобил ще бъде и гъвкаво предложение за ежедневна употреба, комбинирайки качества на SUV автомобил със спортни характеристики на купе-модел.

Ограничава се движението в тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“ в посока София. Трафикът за Варна ще е в една лента
0 0
Auto-Press
24 Jul 2019

На 24-ти юли, от 22 ч., до 5 ч. на 25-ти юли ще бъде ограничено движението в тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“, в посока София.

Поради профилактика на осветлението в съоръжението, трафикът ще се пренасочва от км 35 по път I-1, и при км 30, на пътна връзка „Витинска река“, ще се включва отново в магистралата. Движението за Варна в тунела ше се осъществява в една лента.

Първото BMW Серия 2 Гран Купе: финални тестове в необичаен дизайн
0 0
Auto-Press
24 Jul 2019

Впечатляващо маскираните предсерийни автомобили подсказват с QR код за собствената си уебстраница с първоначална информация за новия модел.

Първото BMW Серия 2 Гран Купе преминава през финалната права на настройките си и се превръща в реклама на самото себе си при тестовите шофирания около Мюнхен. Тестовите екземпляри на новото купе с четири врати в премиум компактния сегмент освен с яркото, многоцветно маскировъчно покритие се отличават и с по един голям QR код на предните врати. Той води директно към страницата www.bmw.com/2-series-gran-coupe, на която още преди световната премиера през ноември 2019 година на Los Angeles Auto Show може да бъде намерена информация за екстравагантната и иновативна автомобилна концепция. Въвеждането на BMW Серия 2 Гран Купе по пазарите на целия свят стартира през пролетта на 2020 година.

Коментари