ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Volkswagen ще разработва автономен електрически градски транспорт за Доха
0 0
Auto-Press
14 Dec 2019

Днес Volkswagen AG обяви, че компанията е постигнала споразумение с Qatar Investment Authority (QIA) за разработката на автономно (Ниво 4) и изцяло електрическо решение за масова градска мобилност в Доха.

Засилени проверки във вечерните часове за недопускане на управление на МПС след употреба на алкохол или наркотични вещества
0 0
Auto-Press
14 Dec 2019

Продължават проверките за недопускане на управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол и наркотични вещества и/или техни аналози. В момента у нас и в страните-членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL е в ход специализирана операция, чийто акцент е точно този проблем. Проверки у нас ще се извършват и във вечерните часове.

Зареждаемият хибрид Opel Grandland X вече и само с предно задвижване
0 0
Auto-Press
14 Dec 2019

Opel разкри първите подробности за новата версия на зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Grandland X, която вече е налична и във версия със само две задвижващи колела. От компанията анонсират, че на територията на Германия, автомобилът е оценен на 43 440 евро, но след приспадане на наличните субсидии сумата може да бъде намалена зо 36 504 евро.

Електрическото бъдеще на SKODA се нарича iV (Видео)
0 0
Auto-Press
13 Dec 2019

През последните няколко години SKODA може да се похвали с изключително богато и формирано изцяло според потребителските изисквания и настроения портфолио.

Нови части за стари италианки
0 0
Auto-Press
13 Dec 2019

Автомобилната компания FCA пуска нова възможност за поръчване на резервни части за класически автомобили. Програмата включва части за класиката на италианските марки Alfa Romeo, Fiat, Lancia и Abarth и вече започна с предлагането на брони за легендарния Lancia Delta HF Integralе от 80-те и 90-те години.

DEKRA - по-международна от всякога
0 0
Auto-Press
13 Dec 2019

Глобално активната експертна организация DEKRA е много успешна в съвременния вълнуващ и все по-бързо променящ се пазар. „Допълнително интернационализирахме нашия бизнес и го насочихме към дигиталния свят на бъдещето“, казва изпълнителният директор на DEKRA Стефан Кьолбл.

Audi RS 5 с допълнителна доработка
0 0
Auto-Press
13 Dec 2019

Audi преработи RS 5, като промененият външен дизайн на вариантите Coupé и Sportback може да бъде разпознат от пръв поглед, следвайки дизайна на по-големите “братя” RS 6 и RS 7.

Блестящият ненадейно появил се пред вас лед - опасност за живота
0 0
Auto-Press
13 Dec 2019

Блестящ - дори името му показва голямата опасност и предупреждава. Защото точно описва състояние на нещата на пътя, които могат да станат изключително неприятни за автомобилистите. Особенно когато до този момент пътят е бил лесно проходим и веднага след това е покрит с тънък слой лед и става гладък като стъкло.

TOYOTA РАЗШИРЯВА ДИЛЪРСКАТА СИ МРЕЖА С НОВ ОТОРИЗИРАН ПРЕДСТАВИТЕЛ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО
0 0
Auto-Press
13 Dec 2019

13 декември 2019 г., София – „ТСЦ Велико Търново“ АД е новият оторизиран представител на Toyota във Велико Търново и региона, с което продажбено- сервизните центрове на марката в страната наброяват четиринадесет обекта и представляват автомобилна мрежа с широко покритие и удобство за клиентите.

Над 21 млн. лв. са инвестирани в рехабилитацията на 32 км от път II-59 Момчилград – Крумовград
0 0
Auto-Press
13 Dec 2019

Завърши рехабилитацията на 32 км от второкласния път II-59 Момчилград – Крумовград - Ивайловград. Проектът е съфинансиран от Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020 г. и националния бюджет. Инвестицията е за над 21 млн. лв. с ДДС.

Коментари