ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Автосалон Франкфурт 2019: Audi с футуристична офроуд концепция
0 0
Auto-Press
28 Aug 2019

Audi се превърна в поредната автомобилна компания, която анонсира нов концептуален модел, който ще отбележи световната си премиера по време на международното зиложение във Франкфурт, което ще се проведе в средата на следващия месец.

Nissan създаде автономна топка за голф (Видео)
0 0
Auto-Press
28 Aug 2019

Nissan разкри подробности за нова концептуална разработка на компанията, която е поредната за марката, вдъхновена от Nissan Intelligent Mobility технологичната й стратегия за иновации.

Най-продаваните марки и модели в Европа през юли 2019. Dacia Sandero е третата най-търсена кола
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

С ръст от 1.2% до ниво от 1 325 600 единици през изминалия месец, европейският пазар отчита най-доброто си пазарно представяне за юли от 2007 година насам. Данните на JATO Dynamics сочат също така, че в края на първите седем месеца на годината, реализацията на европейския пазар е на ниво от 9 723 400 автомобила, което представлява понижение от 2.5% в сравнение със същия период на 2018 година.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН MINI
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

ПОВЕЧЕ ОТ АВТОМОБИЛ. МОДЕЛНОТО СЕМЕЙСТВО НА MINI ВЪВ ВИХЪРА НА ВРЕМЕТО

Оригиналът в премиум сегмента на малките автомобили навършва 60-ата си година - и въпреки това е по-млад от когато и да било. Точно преди 60 години, на 26 август 1959 г., British Motor Corporation (BMC) разкрива резултата от своята разработка на революционен нов малък автомобил. Пред публиката са представени два модела: Morris Mini-Minor и Austin Seven. Двойната премиера на почти идентичния четириместен автомобил се дължи на богатото портфолио от марки на BMC, но със сигурност има и символично значение.

Всички леки коли на Groupe PSA с EURO 6d стандарт
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Автомобилният гигант Groupe PSA обяви, че всички леки автомобили на отделните марки на групата- Peugeot, Citroën, DS, Opel и Vauxhall, отговарят на емисионният стандарт EURO 6 (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC), който влиза в сила от 1 септември тази година.

Автосалон Франкфурт 2019: Opel Crossland X получи нова модификация с 6-степенна автоматична трансмисия
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Opel обяви, че по време на международното изложение във Франкфурт в средата на следващия месец, ще се състои премиерата на нова топ бензинова модификация на Crossland X, която ще бъде оборудвана с шестстепенна автоматична предавателна кутия.

Hyundai Motor със сгъваем електрически скутер (Видео)
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Hyundai Motor разпространи информация за интересна нова разработка, която може да намери място в оборудването на някои от бъдещите модели на автомобилния гигант. Този път не става въпрос за някоя високотехнологична система или технология за повишаване на комфорта, а любопитно решение, което да помогне на водача да измине т.н. "последна миля"- разстоянието от дома до колата и/или това от паркинга до работното място.

Зареждаща станция на бъдещето на изложението „Доставчици на електроника за мобилност“ (MES)
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Най-накрая ще дойде ли пробивът на електромобилът? Специалистите на фирмата Harting казват "да". Федералното правителство в Германия си е поставило за цел да има шест милиона електромобили по немски пътища до 2030 г. Бъдещето на мобилността е вече в националната платформа, която се занимава с тази тема от името на федералното правителство и представя първи резултати на изложението „Доставчици на електроника за мобилност“ (MES) в Берлин.

Кога детската седалка е за изхвърляне или подмяна?
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Децата се нуждаят винаги от нашите много специални грижи и защита. Това важи и за возенето им в автомобила. Всеки ден родителите превозват малките си и в този процес може да се крие смъртоносна опасност. Защо ли?

Първият завод на POLESTAR е готов (Видео)
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Производителят на луксозни електрически и електрифицирани автомобили POLESTAR анонсира, че компанията е отбелязала два изключително важни за бъдещото си развитие постижения- получаването на категория WMI (World Manufacturer Identifier) и не по-малко важното- откриването на първото си производствено съоръжение.

Коментари