ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

OETTINGER с аеропакет за новото поколение Volkswagen Golf
0 0
Auto-Press
28 Jul 2020

Най-старата компания занимаваща се с тунинг на автомобили от портфолиото на Volkswagen- OETTINGER, анонсира аеродинамичен пакет, предназначен за новото- осмо, поколение на хитовия за марката модел Golf.

BMW с нови M Performance части за 5 Series, M5 и M5 Competition (Галерия)
0 0
Auto-Press
28 Jul 2020

BMW обяви, че от този месец стартира предлагането на нова програма за доработка и персонализация на новите 5 Series, M5 и M5 Competition с части, разработени с помощта на спортното си подразделение BMW M GmbH.

Mitsubishi ще прекрати бизнеса си в Европа
0 0
Auto-Press
27 Jul 2020

Mitsubishi Motors ще спре продажбите на нови автомобили в Европа, когато актуалните й продукти стигнат края на жизнения си цикъл. Японската компания вместо това ще се съсредоточи върху печелившите си продажби в Югоизточна Азия, като част от ново обявения тригодишен средносрочен бизнес план, насочен към намаляване на загубите.

Да преоткриеш България с повече от 1000 к.с.
0 0
Камен Йосифов
27 Jul 2020

Ако трябва да сме честни, всъщност конските сили са много повече от 1000. Пилотното Събитие на Премиум Рали София – Свети Влас за 2020 година се проведе през изминалия уикенд: 18 – 19 Юли.

Идват 100% електрически BMW 5 Series и 7 Series
0 0
Auto-Press
27 Jul 2020

Днес BMW Group разкри ревизираната си стратегия за развитие за периода до 2030 година и по всичко изглежда, че гигантът застава още по-сериозно зад идеята за електрификация на портфолиото си.

Tiguan – една история на успеха в световен мащаб
0 0
Auto-Press
27 Jul 2020

Най-продаваният SUV модел в Европа. През миналата година от поточните линии на един от четирите завода на марката, произвеждащи модела в световен мащаб е слизал по един чисто нов Tiguan средно на всеки 35 секунди, а общият производствен обем на бестселъра достига 911 000 бройки. Тези забележителни темпове на производство са отражение и на бързото развитие на продуктовата гама на модела. Световната премиера на първото поколение на SUV модела бе отбелязана на Международното автомобилно изложение IAA във Франкфурт през 2007 година, а малко по-късно през същата година на пазара излезе първият Tiguan – първоначално със система за двойно предаване 4MOTION. От този момент нататък дебютантът отбеляза забележителен възход. През 2008 година марката Volkswagen произведе над 150 000 екземпляра Tiguan, които вече се предлагаха и във вариант с предно предаване. В Германия моделът се изкачи до позицията на най-успешния SUV модел на пазара още при пазарния си дебют, а търсенето на новия модел беше извънредно впечатляващо от самото начало и в световен мащаб.

Opel модернизира Insignia
0 0
Auto-Press
27 Jul 2020

Флагманът става още по-привлекателен с много нови опции за още повече комфорт и безопасност. Insignia Grand Sport във версията на Business Edition, като стандарт вече разполага с по-удобни седалки, климатик и мултимедийно радио, съвместимо с Apple CarPlay и Android Auto с цветен сензорен екран на борда, плюс LED фарове, предупреждение за сблъсък с предно разпознаване на пешеходци и автоматично спиране при аварийно спиране и система за предупреждение за заминаване на лентата.

Демонстрация на безопасна интеракция между камион и велосипедисти на старта на 67-та Международна колоездачна обиколна на България
0 0
Auto-Press
27 Jul 2020

Интерактивна демонстрация на безопасното взаимодействието между камион и велосипедисти на пътя ще бъде направена днес по време на официалното откриване на 67-та Международна колоездачна обиколка на България на площада пред храм-паметник “Александър Невски” в столицата. На място ще бъдат показани т. нар. “мъртви точки”, в които има риск велосипедистът да остане “невидим” за водача на тежкотоварния автомобил. Всички желаещи ще могат да се качат в кабината на камион и сами да проверят директната видимост и видимостта в огледалата.

Новият Rolls-Royce Ghost с премиера през есента. Обещава минимализъм и технологичност
0 0
Auto-Press
27 Jul 2020

Rolls-Royce Motor обяви, че през есента на тази година ще станем свидетели на премиера на новото поколение на модела Ghost- най-успешното пазарно предложение в цялата история на легендарната марка.

Бум в превозните средства номер
0 0
Auto-Press
27 Jul 2020

Регистрационният номер с буква H /исторически/ процъфтява - за първи път в Германия са регистрирани повече от половин милион класически ретро коли. Според Асоциацията на автомобилната индустрия (VDA), в началото на 2020 г. те са били 525 968. В сравнение с 2019 г. това означава увеличение с единадесет процента.