ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Hyundai Motor със сгъваем електрически скутер (Видео)
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Hyundai Motor разпространи информация за интересна нова разработка, която може да намери място в оборудването на някои от бъдещите модели на автомобилния гигант. Този път не става въпрос за някоя високотехнологична система или технология за повишаване на комфорта, а любопитно решение, което да помогне на водача да измине т.н. "последна миля"- разстоянието от дома до колата и/или това от паркинга до работното място.

Зареждаща станция на бъдещето на изложението „Доставчици на електроника за мобилност“ (MES)
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Най-накрая ще дойде ли пробивът на електромобилът? Специалистите на фирмата Harting казват "да". Федералното правителство в Германия си е поставило за цел да има шест милиона електромобили по немски пътища до 2030 г. Бъдещето на мобилността е вече в националната платформа, която се занимава с тази тема от името на федералното правителство и представя първи резултати на изложението „Доставчици на електроника за мобилност“ (MES) в Берлин.

Кога детската седалка е за изхвърляне или подмяна?
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Децата се нуждаят винаги от нашите много специални грижи и защита. Това важи и за возенето им в автомобила. Всеки ден родителите превозват малките си и в този процес може да се крие смъртоносна опасност. Защо ли?

Първият завод на POLESTAR е готов (Видео)
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Производителят на луксозни електрически и електрифицирани автомобили POLESTAR анонсира, че компанията е отбелязала два изключително важни за бъдещото си развитие постижения- получаването на категория WMI (World Manufacturer Identifier) и не по-малко важното- откриването на първото си производствено съоръжение.

Новият Opel Corsa: Шесто действие на успешната пиеса започва
0 0
Auto-Press
27 Aug 2019

Пътят на бестселъра: продажби от над 13,6 милиона Corsa за 37 години.

Пионер: Opel въвежда технологии от по-високи класове в малък автомобил.

Готов за бъдещето: Corsa „Номер 6“ също и в електрическа версия, за първи път.

Кучешка баня в багажника на Ford Puma (Видео)
0 0
Auto-Press
26 Aug 2019

Ford разпространи любопитно видео, с помощта на което ни демонстрира едно изненадващо преимущество, което предлага уникалната система MegaBox в багажното отделение на изцяло новата Puma.

56 километра на ток с новия Volkswagen Passat GTE
0 0
Auto-Press
26 Aug 2019

Volkswagen анонсира първите подробности за електрифицираната зареждаема (plug-in) версия GTE на Passat, която обещава да предложи увеличение в пробега си в чист електрически режим.

Jaguar електрифициран и виртуално на автосалона във Франкфурт IAA
0 0
Auto-Press
26 Aug 2019

Организаторите на международния автосалон в Германия IAA искат да акцентират върху чистотата на новите автомобили, като се фокусират върху екологичната мобилност на брега на Майн. Изложителят Jaguar Land Rover също иска да се представи съответно и изчерпателно да доближи темата за електромобилността до посетителите на IAA с интерактивни презентации на изложбения щанд и възможности за тестово шофиране.

Електрическото Porsche Taycan с нов рекорд на Нюрбургринг (Видео)
0 0
Auto-Press
26 Aug 2019

Днес Porsche обяви, че компанията е поставила нов рекорд на емблематичното трасе на пистата Нюрбургринг-Нордшлайфе с изцяло новото и електрическо пазарно предложение Taycan.

Секунди решават живота и смъртта (Видео)
0 0
Auto-Press
26 Aug 2019

Една секунда повече или по-малко няма значение при спасяването? Има! Експерти от инспекционната компания Dekra обясняват защо често има нужда да се бърза на мястото на произшествието. „След сериозни пътни инциденти всяко забавяне на спасяването при аварии може да вземе решение за живота и смъртта“, подчертава изследователят на катастрофи в Декра Маркус Егелхаф.

Коментари