ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Отложиха и Гран при на Канада 2020
0 0
Auto-Press
08 Apr 2020

Гран при на Канада се превърна в поредното състезание в календара на Формула 1 за 2020 година, което няма да получи издание през все още нестартираният Сезон 2020, след като организаторите му обявиха неговото отлагане.

Volvo и МОТО-ПФОЕ с помощ в борбата срещу COVID-19
0 0
Auto-Press
07 Apr 2020

Едни от най-натоварените болници в България ще получат безвъзмездна подкрепа

Шведската автомобилна марка Volvo и официалният вносител за България – МОТО-ПФОЕ, се отзоваха с безвъзмездна помощ за едни от най-натоварените болници в страната. ВМА и Александровска болница в столицата, както и УМБАЛ „Св. Марина“ във Варна, УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив и УМБАЛ Бургас получиха Volvo автомобили навръх международния ден на здравето и празника на здравните работници, 7 април. С този жест МОТО-ПФОЕ и Volvo изказват признателност към труда на лекарите и съпричастност към тяхната отдаденост в борбата с пандемията.

Ромпетрол България дарява гориво в подкрепа на държавата в усилията за контрол на пандемията COVID-19
0 0
Auto-Press
07 Apr 2020

Ромпетрол България дари 10 000 литра гориво в подкрепа на държавата в борбата за контрол на пандемията Covid 19. Дарението се координира от Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ) и ще бъде разпределено в зависимост от нуждите на различните общини, засегнати от пандемията, а горивото може да бъде заредено на всяка бензиностанция Ромпетрол в страната.

NOVITEC ESTESO: Maserati Levante с 22-цолови джанти и 624 конски сили (Видео)
0 0
Auto-Press
07 Apr 2020

NOVITEC разпространи информация за новата си разработка на тема Maserati Levante, която от тунинг компанията анонсират под името ESTESO.

Основен акцент при NOVITEC ESTESO са промените по екстериора, като перлата тук са внушителните нови 22-цолови джанти с наподобяващ такъв с централна гайка дизайн. Външността на Levante е доразвита със специално разработен widebody и аеродинамичен пакет, който увеличава ширината на луксозното SUV до малко над 2 метра, а отстоянието на автомобила от пътя е намалено с 25 мм.

Западна Европа със спад от 52.9% в автомобилните продажби през март
0 0
Auto-Press
07 Apr 2020

Статистическата агенция LMC Automotive разпространи данните за продажбите на нови автомобили през март в Западна Европа и според тях за месеца се отчита понижение от 52.9% до ниво от 774 280 коли.

ADAC понижава цените за помощ при повреда на камиони на пътя
0 0
Auto-Press
07 Apr 2020

Отделът за камиони на най-големия немски шофьорски съюз ADAC иска да покаже солидарност в кризата в Корона. Ето защо той намалява цените за помощ при повреда на камиони с десет процента. Сега “жълтите ангели”, както наричат сътрудниците на пътната помощ на ADAC в Германия, намаляват таксите за пътна помощ за камионите до 30 юни 2020 г.

BMW Group се фокусира върху солидарността и гъвкавостта в условията на коронавирус пандемия
0 0
Auto-Press
07 Apr 2020

+++ Защита на служителите и поемане на отговорност за обществото

+++ Гаратиране на ликвидност и дългосрочния успех на компанията

+++ Около 80% от търговските обекти, затворени в Европа; 70% в САЩ

Без “игрички” зад волана!
0 0
Auto-Press
07 Apr 2020

Онези, които говорят на волана в движение, есемесват или настройват навигацията излагат себе си и другите на най-голям риск. Изпълняването на подобни “занимавки” намалява пълната концентрация върху пътя на водача и е безклайно опасно, според експертната немска организация Dekra.

Положението по границите на Германия
0 0
Auto-Press
07 Apr 2020

Улиците и пътищата са толкова празни, колкото преди десетилетия. Липсата на задръствания наистина не е причина да бъдем щастливи. В крайна сметка милиони хора в цяла Европа са засегнати от ограниченията на мобилноста си. Автомобилният клуб ACE обобщава настоящата ситуация, която е далеч от предишното свободно движение през границите.

Tesla с рекордно първо тримесечие
0 0
Auto-Press
07 Apr 2020

Американският производител на електромобили Tesla обяви, че компанията е записала рекордно за историята си първо тримесечие на година през 2020.

От Tesla анонсират, че през първата четвърт на 2020 година, производството на компанията е достигнало ниво от почти 103 000 (102 672) единици, а доставките към клиенти са на такова от 88 400 автомобила.