ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Автосалон София 2019: Nissan представя ... (Видео)
0 0
Auto-Press
11 Oct 2019

През 2017 година българското представителство на Nissan направи нещо изключително изненадващо- реализира световната публична премиера на изцяло новото поколение на първия в света масов достъпен електромобил LEAF.

Автосалон София 2019: SEAT представя ... (Видео)
0 0
Auto-Press
11 Oct 2019

Почитателите на испанския производител SEAT имат възможност да се запознаят с най-новите модели на марката, в лицето на Tarraco, Ateca и Arona, както и на доказалите се като изключително успешни на пазара Leon и Ibiza. От компанията са подготвили и още една изненада, като демонстрират и две от предложенията на спортната си марка CUPRA- Cupra Ateca и Leon Cupra.

Автосалон София 2019: BMW Group България представя ... (Видео)
0 0
Auto-Press
11 Oct 2019

След като отчете най-успешната си бизнес година към осми месец тази година, BMW Group България ще зарадва българските си фенове с щанд, на който са събрани едни от най-луксозните и спортни автомобили, които компанията предлага в момента не само в страната ни, но и в световен мащаб.

DS Automobiles на Автомобилен салон София
0 0
Auto-Press
11 Oct 2019

София Франс Ауто вече е официален вносител на DS AUTOMOBILES за България и представя марката на Автомобилен салон София.

DS Automobiles е премиум марката на PSA Group. Водена от авангардния дух и подкрепена от изключителното наследство на 1955 DS, марката DS Automobiles, лансирана през 2015 г., цели да привнесе френския лукс в автомобилната индрустрия.

Автосалон София 2019: Kia представя ... (Видео)
0 0
Auto-Press
11 Oct 2019

Основният акцент на щанда на Kia на Автосалон София 2019 е новото пазарно предложение на марката, наречено XCeed. За него от компанията споделят, че комбинира практичността на SUV със спортния пакет и динамично управление на хечбек.

PEUGEOT на Автомобилен салон София
0 0
Auto-Press
11 Oct 2019

PEUGEOT демонстрира своя преход към електричеството на Автомобилен салон София 2019. Новият напълно електрически PEUGEOT е-208 e показан премиерно за България в рамките на изложението. Втората електрическа премиера за марката идва на две колела в лицето на скутерът e-Ludix. PEUGEOT проектира себе си в ерата на енергийния преход и електрификацията, и води посетителите към визията си за бъдещето с електрически автомобил, електрически скутер и електрически велосипед.

Автосалон София 2019: Mercedes представя ... (Видео)
0 0
Auto-Press
11 Oct 2019

Mercedes използва автомобилното изложение в София, за да зарадва феновете си с възможно най-доброто, което е в състояние да предложи на пазара в момента марката.

Автосалон София 2019: SsangYong представя ... (Видео)
0 0
Auto-Press
11 Oct 2019

По време на Автосалон София 2019, основен акцент на щанда на SsangYong е изцяло новото поколение на модела Korando, което отбеляза световната си премиера по рано през тази година, на международното изложение в Женева.

Автосалон София 2019: SUBARU представя ... (Видео)
0 0
Auto-Press
11 Oct 2019

Най-продаваният модел на Subaru в Европа за 2018 година – SUBARU XV, дебютира на автомобилния салон в София вече оборудван и с най-новата система за задвижване на производителя SUBARU e-BOXER. Автомобилът ще бъде представен на Автомобилен Салон София заедно с другия електрифициран модел FORESTER e-BOXER

Автосалон София 2019: Audi представя ... (Видео)
0 0
Auto-Press
11 Oct 2019

Audi записва силно участие на тазгодишното автомобилно изложение в София, като демонстрира както класическите си луксозни автомобили, така и техните спортни версии и показва готовността си за мобилността на утрешния ден с изцяло електрическия си e-tron.

Коментари