ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

В Германия вече могат да бъдат поръчани новите Peugeot 2008 и e-2008
0 0
Auto-Press
27 Nov 2019

SUV-ът Peugeot 2008 съчетава здрав дизайн с комфорт и ниски емисии. Моделът се предлага с двигатели с вътрешно горене и като e-2008 с пълно електрическо задвижване. Отсега нататък новото превозно средство може да бъде поръчано във всичките му варианти.

Вълнения около марката
0 0
Auto-Press
27 Nov 2019

Асоциацията на автомобилната индустрия (VDA) е подала предупреждение по отношение на защитата на марката "AdBlue". "VDA е юридически и договорно задължен да противодейства на нарушението на търговска марка в световен мащаб за марката" AdBlue ", казват от асоциацията. Използването на марката в интернет домейн представлява нарушение на запазена марка.

50 години спасяване от въздуха
0 0
Auto-Press
27 Nov 2019

Германия може да се похвали с история от вече половин век въздушно спасяване на пострадали при пътно-транспортни пороизшествия през следващата година. През ноември 1970 г. е първият старт на специалния спасителен хеликоптер „Кристоф 1“ и тогава търгва една безпрецедентна история на успеха.

VW ще прави ID.3 в
0 0
Auto-Press
27 Nov 2019

VW прави заводът си в Дрезден "доказателство за бъдещето", като освен в досегашния му завод в Цвикау, Източна Германия, бъдещият напълно електрически модел ID.3 ще бъде правен и в “прозрачната” фабрика в Дрезден от есента на 2020 г. След стартирането на производството на ID.3 използването на фабриката за други модели от семейството ID. щее възможно на по-късна дата, според VW.

5G и в автомобилната индустрия
0 0
Auto-Press
27 Nov 2019

Сега компаниите в Германия имат зелена светлина за кандидатстване за 5G мрежи, собственост на компанията. Това не остава настрана и за автомобилната индустрия. Защото 5G позволява трансфери близо до реално време, което ще е сериозно подпомагане в процеса на автономното шофиране.

BMW подсигурява зареждането и производството на елмобилите си
0 0
Auto-Press
27 Nov 2019

Ако не се осигури стабилно и достъпно презареждане на автомобилните тягови акумулатори, както и достатъчното им количество, това сериозно може да задържи електрифицирането на нашата автомобилна електрическа мобилност. Затова всички производители имат желание и полагат сериозни усилия за създадаването на надеждни вериги за зареждане и доставки на компоненти на батериите за техните автомобили и се стремят да разширят собственото си производство.

Nissan във Формула Е – с мощност и потенциал
0 0
Auto-Press
27 Nov 2019

Формула Е в момента се смята за най-бързия и най-голям рекламен етап в налагането на глобалната електрическа мобилност. Много известни производители вече имат елболиди по трасетата на Формула Е, които обикновено са в централните части на големите градове. Nissan също е в надпреварата с акумулаторните формули.

RevoNEX - “голият” елбайк от Kymco
0 0
Auto-Press
27 Nov 2019

Тайванският производител Kymco все още не разкрива много технически детайли на своя електрически “гол/naked” мотор, наречен RevoNEX, дори и след премиерата на мотоциклета на мотосалона EICMA в Милано. Само малко се знае – спортният елбайк трябва да спринтира за 3,5 секунди от 0 до 100 км/ч и да развива максимална си скорост от 205 км / ч за 11,8 секунди след старта от място.

Пространство в ID Space Vizzion
0 0
Auto-Press
27 Nov 2019

Специално за auto-press.net от Юта Бернхард, Global Press, ГросГерау, Германия

VW увеличава темпото на електромобилността си. В навечерието на автомобилното изложение в Лос Анджелис производителят от Долна Саксония показа ID Space Vizzion, демонстриращ сериозно идеята за повече вътрешно пространство при електромобила, комбинирано с интериор от луксозен клас.

Коментари