ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Новият LAND ROVER DEFENDER с премиера през 2019
0 0
Auto-Press
31 Dec 2018

LAND ROVER потвърди официално, че премиерата на първия представител на изцяло новото моделно семейство DEFENDER, ще се състои през следващата година, а първите му доставки към клиенти в Европа ще бъдат осъществени през 2020 година.

АПИ стартира обществена поръчка за технически проекти при ремонта на 107 км пътища
0 0
Auto-Press
31 Dec 2018

Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира тръжна процедура за изработването на технически проекти при основния ремонт на 107 км републикански пътища. Въз основа на проектите, които ще бъдат направени, след това ще се рехабилитират близо 78 км от пътя Севлиево - Омуртаг, над 11 км от пътя Генерал Тошево – с. Лозница и близо 18 км от пътя с. Захари Стояново - с. Дуранкулак. Общата индикативна стойност на поръчката за изработването на техническите проекти е над 1,3 млн. лв. без ДДС и средствата са от бюджета на АПИ.

Subaru анонсира лимитираната серия STI S209 (Видео)
0 0
Auto-Press
31 Dec 2018

Броени дни преди началото на международното изложение NAIAS 2019 в Детройт, Subaru разкри първите подробности за нов автомобил, който по всяка вероятност ще се превърне в най-екстремната версия на WRX STI, която някога е била предлага на американския пазар.

Вижте кои са най-натоварените пътища в България
0 0
Auto-Press
31 Dec 2018

Участъкът на автомагистрала „Тракия“ между София и Пловдив е най-натоварената отсечка от републиканската пътна мрежа през 2018 г. Това сочат данните от трафик камерите на АПИ до края на ноември т. г. През автомагистралата между двата най-големи български града средногодишният брой преминали моторни превозни средства на денонощие е 42 614 автомобила.

Уникален McLAREN P1 GTR в чест на Сена
0 0
Auto-Press
31 Dec 2018

Специализираното подразделение за персонализирана доработка MSO (McLaren Special Operations) на McLAREN обяви, че е екипът му е завършил нов уникален клиентски проект, разработен на базата на суперспортното P1 GTR. Новият ексклузивен автомобил е създаден в чест на първата победа на легендата Аертон Сена във Формула 1, като основен елемент от неговото изпълнение е специалното тематично Marlboro цветово оформление на екстериора.

Знаете ли че: Круз-контролът е дело на сляп човек!
0 0
Auto-Press
30 Dec 2018

Круз-контролът, който е базовото ниво на автомобилната автономност е изобретен през 50-е години на миналия век от Ралф Титор, загубил напълно зрението си на петгодишна възраст. Лишеният от зрение Титоре бил гений по рождение, мечтаел да конструира автомобили, като смятал, че за инжинера не еажно непременно да вижда, а да мисли образно.

Знаете ли че: Автомобилът го има заради жена!
0 0
Auto-Press
30 Dec 2018

Карл Бенц не би станал известен пионер на автоиндустрията, ако не беше красивата му жена Берта. Когато е създадена триколката на Карл Бенц Берта е била уверена, че творението на мъжа й може да преобрази света. И когато изобретателят се отчайва напълно че не може да продаде автомобила си, тя взима двамата им сина, качва се с тях в “автомобила с газов двигател”, и се отправя на дълго пътешествие към майка си в Пфорцхайм, на 106 км от дома на Бенц в Манхайм.

Руският нов електромобил Aviar R67 – спортно купе с 840 к.с. и задвижване 4х4 !
0 0
Auto-Press
29 Dec 2018

Руският стартъп /новосъздадено предприятие/ Aviar Motors има намерение да предложи нещо много интересно – своя интерпретация на класическия “мускулест” спортен автомобил от 60-е години на миналия век Mustang. Но това което предлага съвсем не е тунинг-разработка а почти изцяло нов и съвременен ... електромобил.

Обновеното Renault Kadjar – повече стил и нов двигател – видео
0 0
Auto-Press
29 Dec 2018

Нормално е след няколко години на пазара дори и добре представящ се модел да бъде “освежен” или да претърпи “фейслифт”. Оценката “добре представящ” се не е пресилена – в пазарния сектор на средноразмерните SUV модели от Renault Kadjar са реализирани 450 000 броя в света след лансирането му през 2015-а година. Промените са в стила, оборудването и при двигателите с цел този успех да бъде продължен и развит, както и колата да се представи по-силно на фона на вълната от нови предложения в пазарния сектор.

Новата Toyota Supra - първи официални снимки
0 0
Auto-Press
28 Dec 2018

Сайтът SupraMKV е успял да се сдобие с официални снимки на новото поколение на модела Toyota Supra. Снимките са “изпуснати” от немския офис на японците, когато някой се е добавил в “листа на чакащите” попълвайки формуляр на търговския сайт.