ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

PEUGEOT на Автомобилен салон Женева 2019: две световни премиери на 100% електрифициран щанд
0 0
Auto-Press
28 Feb 2019

PEUGEOT показва напълно електрифицирани новости в Женева. Две световни премиери ще бъдат представени пред широката публика: новият PEUGEOT 208 с електрическа версия и с версия с двигател с вътрешно горене, както и концептуалният 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, който оповестява високодинамичната гама от серийни електрифицирани превозни средства, разработвани от PEUGEOT SPORT. PEUGEOT ще представи и гамата Plug-in хибридни бензинови двигатели с PEUGEOT 3008, 508 седан и SW. Електрификацията на Марката ще бъде подчертана и от емблематичен лъв, който ще бъде електрифициран на щанда. Посетителите ще могат да видят и звездата на последния Автомобилен салон в Париж - PEUGEOT e-Legend Concept, истинско въплъщение на визията за оптимистично и силно желано, 100% електрическо, автономно бъдеще, със свързаност от PEUGEOT.

Aston Martin и TAG Heuer със специална лимитирана серия
0 0
Auto-Press
28 Feb 2019

Aston Martin обяви, че в чест на сътрудничеството си с емблемата TAG Heuer, компанията пуска специална тематична лимитирана серия на DBS Superleggera, която ще бъде произведена в тираж от само 50 екземпляра.

Пазарът на мотоциклетите в света – 62,4 милиона продажби през 2018-а
0 0
Auto-Press
28 Feb 2019

Глобалният пазар за двуколесни мепесета през миналата година е отбелязъл растеж от 5.6% до 62,4 милиона реализации. Данните са от 80 пазара в света, като с най-впечатляващ растеж е този в Индия, докато китайският пазар отбелязва спад от 7%. Продажбеният рекорд е отбелязан през 2012-а година с 64.2 милиона продажби.

Електромобилите и пазарът им в Китай – митове и реалности
0 0
Auto-Press
28 Feb 2019

Няма спор че Китай е вече пазарен и производствен гигант. И като ламя поглъщаща материали и енергоносители. Легенди се носят вече за електрическите автомобили в Поднебесната, за която се смята, че притежава дори повече от половината от всичките в света. В някои техни области страната е направо монополист – тя поема 76% от производствения капацитет за всички литиево-йонни акумулатори, в четвъртото тримесечие на 2018 г. са регистрирани 60% от световните продажби на електромобили. Това дава някаква представа какво място заема Китай в глобалния пазар на електромобили, но това не пречи в тази област за нея да се разправят легенди...

60 години SKODA FELICIA кабиолет
0 0
Auto-Press
28 Feb 2019

На 1 март 1959 година, по време на пролетния панаир в Лайпциг, SKODA представя един от най-емблематичните си, макар и не толкова популярни като крайна бройка, автомобили- Felicia

Renault-Nissan-Mitsubishi: Малкият бизнес вижда бъдещата си флотилия електрическа и автономна
0 0
Auto-Press
28 Feb 2019

Автомобилният гигант Renault-Nissan-Mitsubishi и в частност неговото лекотоварно подразделение обяви резултатите от интересно проучване сред собствениците на малки бизнеси, според коeто 55% от тях смятат, че флотилиите им автомобили ще бъдат напълно автономни до 20 години. Според 38% от тях, преминаването към роботизираното упрлавление ще се случи още по-скоро- до 10 години.

#steniskanabala предизвиква Випуск 2019 да е най-активен и щедър от всички досега
0 0
Auto-Press
27 Feb 2019

Шести пореден сезон на дарителската кампания за образованието във ВУЗ на абитуриенти без родители

#steniskanabala стартира за шеста поредна година. Благотворителната инициатива на Мото-Пфое е в полза на българските абитуриенти-сираци, които продължават образованието си във висше учебно заведение и осигурява техния равен старт в живота след завършването на 12-и клас. Столичният комитет на БЧК е традиционният партньор, който се грижи даренията от кампанията да достигнат до точните кандидати и им осигурят развитие в избраната учебна специалност. Откриващото събитие за сезон 2019 се състоя в литературен клуб "Перото", любезно предоставен на организаторите безвъзмездно от страна на Национален дворец на културата. В присъствието на представители на медиите управителят на Мото-Пфое, Атанас Фурнаджиев, приветства гостите и бенефициентите от предходните години на програмата. Обръщение отправи и Румен Иванов, Изпълнителен директор на DHL Express Bulgaria – традиционния официален логистичен партньор.

Най-продаваните марки и модели в Европа през януари
0 0
Auto-Press
27 Feb 2019

Данните на агенцията JATO Dynamics сочат, че през януари на европейския пазар е било отчетено петото поредно понижение на масечна база и най-слабото постижение за съответния месец от 2013 година насам.

Новият Honda CR-V с отлична оценка по безопасност от EURO NCAP
0 0
Auto-Press
27 Feb 2019

Новият Honda CR-V получи максимална оценка от пет звезди в последното издание на традиционните тестове за безопасност на независимата организация Euro NCAP. Автомобилът разполага с уникалната структура на каросерията си с водеща в класа здравина и с пълен набор от технологии за активна безопасност.

Автосалон Женева 2019: Това е електрическият POLESTAR 2
0 0
Auto-Press
27 Feb 2019

Днес POLESTAR разпространи нова информация и снимки на изцяло новия си и втори модел- POLESTAR 2, който ще дебютира пред публика за първи път по време на международното изложение в Женева през следващата седмица.