ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

CUPRA с изцяло нова централа през 2020 година
0 0
Auto-Press
28 Jun 2019

Новосъздадената от SEAT луксозна спортна марка CUPRA ще може да се похвали с изцяло нова централа от началото на следващата година. Новината беше анонсира от Уейн Грифитс, изпълнителен директор на компанията, който обяви, че изграждането на съоръжението се очаква да приключи преди края на 2019-а.

BMW Motorrad Vision DC Roadster : Електрическото възраждане на боксерния двигател
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

От над 90 години двуцилиндровият боксерен двигател е фундаментална съставна част от техническата и визуална идентичност на BMW Motorrad. Но в хода на продължаващата електрификация на BMW Group и тук възниква въпросът: как би изглеждал един BMW Motorrad с електрическо задвижване? И как той ще може още на пръв поглед да бъде разпознат като BMW Motorrad? Един от възможните отговори дава BMW Motorrad Vision DC Roadster, един високо емоционален Naked-Bike с електрическо задвижване.

Автомобилните производители ревизираха очакванията си за 2019 за Европа. Очакват спад
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA*) обяви, че е ревизирала очакванията си бизнеса с нови леки коли през 2019 година и от позитивен резултат от до 1% в сравнение с 2018-а, сега споделят негативно виждане за понижение от 1% за календарната година. Очакваният продажбен резултат е на ниво от малко над 15 милиона единици при миналогодишен от 15 158 874 (+0.1%).

Всичко за ... Новата Puma на Ford
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Новият кросоувър Ford Puma съчетава привлекателен дизайн, най-добрия в класа капацитет на багажника и горивна икономия на мек хибрид

Ford представя спортния и атлетичен, нов кросоувър Puma, вдъхновен от SUV автомобилите. Стиловите черти на привлекателния екстериор представляват следващата глава от фокусираната върху човека философия на дизайна на Ford

Opel Astra се завръща в Рюселсхайм
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Днес Opel потвърди, че след преговори и постигнато споразумение с работническия съвет и IG Metall, следващото поколение на хитовата за марката Astra ще бъде произвеждана в комплекса на компанията в Рюселсхайм.

RENAULT представя Clio Cup, Clio Rally и Clio RX
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

В рамките на Гран При на Франция Renault Sport Racing представя нови състезателни модели, вдъхновени от гамата серийни автомобили. Разработени както за изключително популярните едномаркови шампионати, така и за открити състезания, това ново поколение предлага безпрецедентна гъвкавост.

Великобритания отчете 12 месеца със спад в автомобилното си производство
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Английската асоциация SMMT (Society of Motor Manufacturers and Traders) обяви, че през май производството на автомобили във Великобритания се е понижило с 15.5%, което е с 21 239 нови коли по-малко в сравнение със същия месец на миналата година, и закръгля негативната статистика за местния бизнес на пълна година със спад.

Най-мощният SUV на SKODA в полицейска униформа
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

В началото на октомври миналата година, по време на международното изложение в Париж, станахме свидетели на световната премиера на KODIAQ RS- най-мощната дизелова кола и най-мощното предложение в SUV портфолиото на SKODA.

НОВИЯТ КИА XCEED
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

XCeed е новият градски кросоувър на КИА. Моделът комбинира практичността на SUV със спортния пакет и динамично управление на хечбек.

Въпреки че е спортна алтернатива на традиционните представители в SUV сегмента, XCeed предлага обширно интериорно пространство на своите гости. Моделът впечатлява с динамично и прецизно управление, и осигурява по-добра видимост на пътя от конвенционален хечбек.

България и Румъния ще подготвят споразумение за изграждането на трети мост над река Дунав
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

България и Румъния ще подготвят междуправителствено споразумение за изграждането на трети мост над река Дунав между Свищов и Зимнич. За това се договориха днес на среща в София министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков и министърът на транспорта на Румъния Александру-Ръзван Кук. Те се разбраха до края на месец юли проектът на споразумение да е готов и след приемането му от правителствата на двете държави да бъде предложен за ратифициране от националните парламенти.

Коментари