ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Автомобилните производители ревизираха очакванията си за 2019 за Европа. Очакват спад
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA*) обяви, че е ревизирала очакванията си бизнеса с нови леки коли през 2019 година и от позитивен резултат от до 1% в сравнение с 2018-а, сега споделят негативно виждане за понижение от 1% за календарната година. Очакваният продажбен резултат е на ниво от малко над 15 милиона единици при миналогодишен от 15 158 874 (+0.1%).

Всичко за ... Новата Puma на Ford
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Новият кросоувър Ford Puma съчетава привлекателен дизайн, най-добрия в класа капацитет на багажника и горивна икономия на мек хибрид

Ford представя спортния и атлетичен, нов кросоувър Puma, вдъхновен от SUV автомобилите. Стиловите черти на привлекателния екстериор представляват следващата глава от фокусираната върху човека философия на дизайна на Ford

Opel Astra се завръща в Рюселсхайм
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Днес Opel потвърди, че след преговори и постигнато споразумение с работническия съвет и IG Metall, следващото поколение на хитовата за марката Astra ще бъде произвеждана в комплекса на компанията в Рюселсхайм.

RENAULT представя Clio Cup, Clio Rally и Clio RX
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

В рамките на Гран При на Франция Renault Sport Racing представя нови състезателни модели, вдъхновени от гамата серийни автомобили. Разработени както за изключително популярните едномаркови шампионати, така и за открити състезания, това ново поколение предлага безпрецедентна гъвкавост.

Великобритания отчете 12 месеца със спад в автомобилното си производство
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Английската асоциация SMMT (Society of Motor Manufacturers and Traders) обяви, че през май производството на автомобили във Великобритания се е понижило с 15.5%, което е с 21 239 нови коли по-малко в сравнение със същия месец на миналата година, и закръгля негативната статистика за местния бизнес на пълна година със спад.

Най-мощният SUV на SKODA в полицейска униформа
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

В началото на октомври миналата година, по време на международното изложение в Париж, станахме свидетели на световната премиера на KODIAQ RS- най-мощната дизелова кола и най-мощното предложение в SUV портфолиото на SKODA.

НОВИЯТ КИА XCEED
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

XCeed е новият градски кросоувър на КИА. Моделът комбинира практичността на SUV със спортния пакет и динамично управление на хечбек.

Въпреки че е спортна алтернатива на традиционните представители в SUV сегмента, XCeed предлага обширно интериорно пространство на своите гости. Моделът впечатлява с динамично и прецизно управление, и осигурява по-добра видимост на пътя от конвенционален хечбек.

България и Румъния ще подготвят споразумение за изграждането на трети мост над река Дунав
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

България и Румъния ще подготвят междуправителствено споразумение за изграждането на трети мост над река Дунав между Свищов и Зимнич. За това се договориха днес на среща в София министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков и министърът на транспорта на Румъния Александру-Ръзван Кук. Те се разбраха до края на месец юли проектът на споразумение да е готов и след приемането му от правителствата на двете държави да бъде предложен за ратифициране от националните парламенти.

Новият ID на VW е с пробег от 550 километра
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Електрическото ID.3 на Volswagen трябва да влезе в производство по-късно тази година. Компактният автомобил получава батерия от последно поколение. Според производителя, в момента неговите литиево-йонни батерии позволяват пробег с едно зареждане до 550 километра и по този начин колата е вече удобна и за по-дълги разстояния.

Когато мъртвата зона оживява
0 0
Auto-Press
27 Jun 2019

Сляпата или още мъртва зона при карането на кола е толкова опасна, колкото звучи името му. Ето защо визията за контрола й и системите за помощ са толкова важни. С Санта Фе Хюндай сега показва първия SUV с монитор за асистента за слепите места. Системата вече е инсталирана в Hyundai Nexo, моделът със задвижване с горивни клетки.

Коментари