ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

300 000 германци живеят в караван или кемпер

like0 unlike0
Auto-Press 20 Jul 2019 Новини
199
0
300 000 германци живеят в караван или кемпер

Животът в кемпер или караван може да бъде много удобен. Някои германци го намират за толкова уютен, че изцяло живеят там. Предполага се, че около 300 000 души в Германия живеят предимно или постоянно в къмпинги в караван или кемпер.

Те често нямат друго място на пребиваване и наемането на място от операторите на къмпинг е постоянно. В продължение на десетилетия това постоянно живеене в кемпери или каравани се толерира от много общини. Много от тях улесняват ситуацията, като приемат проформа за пребиваване основен адрес, а къмпингът се води второ жилище.

Много постоянни къмпингари дори са регистрирали основното си местожителство в къмпинг. Възниква въпросът дали това е законово допустимо. По мнението на експерти от застрахователя ARAG всеки може да регистрира основното си местожителство в района на къмпинга в съответствие със съществуващите правила на закона за докладване.

Въпреки това, разпоредбите на закона за докладване на адрес се сблъскват с правилата за строителството. От една страна, животът в къмпингите може да наруши закона за строителството, защото местата са в зони за отдих, в които това не е позволено. От друга страна, малките терени често не отговарят на приложимите разпоредби за противопожарна безопасност.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: