ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

ЗВЕЗДАТА НА LA MAISON CITROËN НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018 Е НОВИЯТ SUV C5 AIRCROSS! НОВОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА СЛАГА НАЧАЛОТО И НА PLUG-IN HYBRID ОФАНЗИВАТА НА CITROËN

like0 unlike0
Auto-Press 23 Sep 2018 Новини
47
0
ЗВЕЗДАТА НА LA MAISON CITROËN НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018 Е НОВИЯТ SUV C5 AIRCROSS! НОВОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА СЛАГА НАЧАЛОТО И НА PLUG-IN HYBRID ОФАНЗИВАТА НА CITROËN

На международния автомобилен салон, който ще се проведе от 4 до 14 октомври 2018 г. в Париж, Citroën показва цялата логическа последователност, довела до новото лице с и мото на марката "Inspired by You":

- Търговска динамика представена от обновена гама, силна и последователна, с 6 лансирани модела за по-малко от 2 години, които притежават отличителния дизайн и референтен комфорт, резултат от програмата Citroën Advanced Comfort®. На салона ще бъдe показан и новият флагман на марката, C5 AircrossSUV, който ще се произвежда във Франция.

- Марка в сърцето на пазара, която представя първия етап на офанзивата си стремяща се към 100% електрифицирана гама със Световна Премиера: Новият SUV Citroen C5 Aircross Hybrid Concept.

Марка икона, която навършва сто години през 2019 г., празнува 70-те години на 2CV и се обединява с други икони като Jean-Charles de Castelbajac и ELLE в модата или Rip Curl в свободното време.

Марка новатор, която има за цел да предложи гостоприемство и спокойствие на клиентите си на своя щанд, комфортна зона подобна на тази в търговските и обекти (La Maison Citroën), но и в предлаганите услуги (Citroën Advisor, очила SEETROËN, ...)

На щанда си от 1600 м2 Citroën представя съвременна гама, напълно обновена и логична. Офанзива на продукт, който се отплаща. През първата половина на 2018 г. марката е увеличила с 9% обема на продажбите си в световен мащаб. В Европа за последните 7 години са регистрирани рекордни продажби. Успехи постигнати благодарение на последните модели: C3, новият C4 Cactus, C3 Aircross SUV в Европа и C5 Aircross SUV в Китай.

Динамиката базирана на 360-градусовата еволюция на марката, вдъхновена от клиентите и начина по който те възприемат автомобила, намира израз на автомобилното изложение в Париж с:

01 - СИЛНА, МОДЕРНА И ЛОГИЧИЧЕСКИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ГАМА

Силни модели, които съчетават новите стилови кодове на Citroën с модерния, глобален и хомогенен комфорт предлаган от програмата Citroën Advanced Comfort®. Серия "SUV", с премиера на Новия Citroën C5 Aircross SUV, заедно със C3 Aircross SUV , който е с утвърден успех (повече от 100 000 продажби). Двата автомобила SUV, които притежават повече характер, комфорт, обем и модулируемост.

Серия "Седан", която включва новия C4 Cactus с иновативното си окачване Progressive Hydraulic Cushions™ и бест селъра C3, с продадени над 400 000 броя, който ще бъде представен с ексклузивна лимитирана серия JCC + и C1 Urban Ride. Серия "семейни" ултра-комфортни модели, адаптирани към всички потребности, с третото поколение на новия Berlingo, който току-що е пуснат на пазара и се предлага във вариант M и XL, придружен от C4 SpaceTourer, Grand C4 SpaceTourer и SpaceTourer.

02 –МАРКА “В СЪРЦЕТО НА ПАЗАРА“, КОЯТО Е ЧАСТ ОТ ЕНЕРГИЙНИЯ ПРЕХОД

Световна премиера: Новият SUV Citroen C5 Aircross Hybrid Concept. Тази концепция подготвя зареждащата се хибридна версия на новия C5 Aircross SUV, първи модел PHEV Citroën на от стратегията Core Model, която до 2023 ще предложи 80% електрифициране на гамата и 100% през 2025 година. Модел с подобрен комфорт, благодарение на неговата поливалентност и режим на нулеви емисии.

Гама модели напълно съответстващи на новия протокол WLTP и използващи най-ефективните технологии от гледна точка на стандарти за контрол на замърсяване на околната среда като SCR (Selective Catalytic Reduction) при Diesel BlueHDi и бензинов филтър за твърди частици при двигатели с директно впръскване.

03 –МАРКА ИКОНА, КОЯТО ЩЕ НАВЪРШИ СТО ГОДИНИ ПРЕЗ 2019г.

Зона « Fashion Car /Art Car» с участието на продуктите на Jean-Charles de Castelbajac (E-MEHARI, C3)

Сътрудничество с други емблематични марки: списание ELLE (C3) и Rip Curl (C3 Aircross и SpaceTourer)

Зона « Racing », със C3 WRC и достъп на публиката до симулатор за управление.

„Анимация“ около бутика "Le Petit Citroën" с трансформирания Нов Berlingo Van и « Café Bulle » в колаборация с Orangina.

Намигване към историята на марката, която ще празнува своята 100-годишнина през 2019 г., с представените един 2CV фургон и един 5 HP!

04 –ЩАНД ВДЪХНОВЕН ОТ НОВИЯ ОПИТ С КЛИЕНТА

Колоритен и топъл щанд, въплъщение на комфорта на Citroën и жизнено пространство « Inspired by You » с новата си Арена, на която всеки ден ще има събития. Щанд подобен на търговските центрове, които се адаптират към новите начини на потребление, за да бъдат по-близо до клиентите, както се вижда от концепцията за градски шоурум « La Maison Citroën ». Услуги като Citroën Advisor или Rent & Smile продължават да се развиват, като улесняват опита с автомобила и увеличават прозрачността си и доверието на клиентите. Но също така и иновативни продукти като очилата SEETROËN.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: