ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Втори голф турнир „I Love Korea” с подкрепата на Hyundai

like0 unlike0
Auto-Press 26 Jun 2017 Новини
21
0
Втори голф турнир „I Love Korea” с подкрепата на Hyundai

Източник: www.hyundai.bg

Автентична корейска храна, корейски автомобили и оспорвано състезание очароваха участниците във втория голф турнир „I Love Korea“, организиран от посолството на Република Корея, под егидата на Негово превъзходителство г-н Шин Бу-нам, който се проведе в Голф клуб „Св. София”. Ексклузивен партньор и спонсор на събитието беше Индустриал Комерс, официален представител на Hyundai Motor Company.

Гостите имаха уникалната възможност да направят пробно шофиране с единствения автомобил с три електрифицирани задвижвания – Hyundai IONIQ. IONIQ е първият екологичен автомобил в света, който предлага хибриден, plug-in хибриден и изцяло електрически силов агрегат в един тип каросерия.

75 играчи премериха сили в две хендикап дивизии. Горещото време не попречи на участниците в надпреварата да постигнат отлични голф резултати. След кръг от 18 дупки според регламента на турнира те получиха възможност да добавят по 3 точки към своя голф резултат като тестват моделите на Hyundai.

В крайното класиране в Дивизия А победи Александър Евтимов с 41 точки, следван от Живко Тенев и Пламен Хранков с по 40 точки.

В Дивизия В резултатите доказаха, че дамите в българския голф вече са истинска конкуренция на силния пол – първите три места заеха Анелия Калъчева с 46 точки, втора се класира Албена Денева с 44, а трета – Виолета Пенева с 43 точки.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: