ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Време за губене: Конфигурирайте своето Lamborghini Urus

like0 unlike0
Auto-Press 08 Dec 2017 Новини
25
0
Време за губене: Конфигурирайте своето Lamborghini Urus

Само няколко дни след световната премиера на изцяло новото спортно попълнение в моделната линия на легендата Lamborghini, първото истинско SUV предложение на марката- Urus, получи и свой онлайн конфигуратор.

Възможностите, които предлага конфигураторът са впечатляващи и всеки който пожелае може да позагуби няколко десетки минути от своето свободно време в разцъкване и индивидуализация на изображението. Вариантите варират от стандартните, като цветово изпълнение на екстериора и спирачните апарати, през няколко модела, размера и цветови варианта на джантите, панорамен таван, релси на покрива, два варианта на изпълнение на долната част на предната решетка, няколко варианта на накрайниците на изпускателната система и други.

Потребителите могат да се “заиграят” много сериозно и при конфигурирането на интериора, като тук сред акцентите са възможността за поръчка на Urus в четириместен вариант, избор между карбонови или дървени апликации, добавяне на мултимедия за задните седалки и други.

Като опция, в оборудването Lamborghini URUS могат да бъдат включени прожекционен информационен дисплей за водача, система за нощно виждане, отваряне на багажника с жест крака под бронята, както и няколко асистиращи движението системи.

Луксозният спортен SUV модел е оборудван с бензинов V-образен, осемцилиндров двигател с работен обем от 4 литра и максимална мощност от 650 конски сили, който е комбиниран със система за задвижване на четирите колела, завиване и на задните колела, и осемстепенна роботизирана предавателна кутия.

Lamborghini URUS ще предложи максимална скорост на движение от 305 км/ч, възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.6 секунди, от 0 до 200 км/ч за 12.8 секунди и възможност за спиране от скорост 100 км/ч до 0 за 33.7 метра.

Първите собственици на Urus, цената на което в Европа стартира от 171 429 евро, ще получат своите нови автомобили през пролетта на следващата година.

Своето Lamborghini Urus можете да персонализирате тук

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: