ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Връх в клиентското задоволство - Opel ADAM печели първо място в изследването на J.D. Power

like0 unlike0
Auto-Press 22 Jul 2016 Новини
21
0

Връх в клиентското задоволство - Opel ADAM печели първо място в изследването на J.D. Power

Връх в клиентското задоволство - Opel ADAM печели първо място в изследването на J.D. Power
/add_images/news/072016/s_1469167203_613.jpg
  1. Връх в клиентското задоволство - Opel ADAM печели първо място в изследването на J.D. Power

• Докладът на J.D. Power – силно представяне на Opel ADAM, Mokka и Insignia

• Auto Test Winners 2016 - Opel Insignia на първо място в своя клас

В най-голямото изследване на задоволството на клиентите на автомобили в Германия – годишният доклад J.D. Power VDS (Vehicle Dependability Study – изследване на надеждността на автомобилите), малкият Opel ADAM получи най-високата оценка. Opel Insignia cе нареди на силната четвърта позиция в средния автомобилен клас, а Opel Mokka спечели бронзовия медал в изключително оспорваната категория на компактните SUV модели. Изследването на J.D. Power обхваща 24 автомобилни производителя и общо 68 модела.

“Нашите клиенти и качеството на нашите автомобили са от първостепенно значение за нас”, сподели Юрген Келер, изпълнителен директор маркетинг и следпродажбено обслужване на Opel. “Отличното представяне в тазгодишното изследване на J.D. Power не само ни изпълва със заслужена гордост, а и ни мотивира да се стремим към все по-добри и по-добри резултати при всеки нов модел.”

През тази година в онлайн изследването за мнението им за техния автомобил от J.D. Power са били запитани общо 15 453 човека. За да вземат участие, клиентите трябва да разполагат с минимум две години опит в експлоатацията на съответния модел. Изследването включва въпроси за качеството/издръжливостта, външния вид и експлоатационните разходи. Крайният резултат се изготвя под формата на ранглиста, в която марката или моделът с най-малък брой грешки или дефекти се излъчва за победител.

Второ връчване на награди за вечерта - Auto-Test Winners 2016

По време на връчването на наградите на J.D. Power, най-големият в Европа пазарен справочник в автомобилната област Auto-Test провежда и своята церемония по връчването на наградите Auto-Test Winners 2016. Opel Insignia 1.6 CDTI спечели първото място в категорията за оптимално съотношение качества-цена в средния клас автомобили (среден разход на гориво по NEDC - 4.1-3.8литра на 100 км, средни емисии на CO2 - 109-99 г/км). Наградите Auto-Test Winners и резултатите от изследването на J.D. Power се обявяват заедно от 2008 година насам.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: