ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volvo стартира производството си в САЩ

like0 unlike0
Auto-Press 19 Sep 2018 Новини
34
0
Volvo стартира производството си в САЩ

Volvo Cars стартира производството на изцяло новия си модел S60 в първия в историята на марката американски производствен комплекс, като по този начин моделът се превръща в първата кола на марката, сглобявана на територията на Съединените Американски Щати.

“Горди сме да лансираме първата направена в Америка кола на Volvo”, коментира Джеф Мур, вицепрезидент на производственото подразделение на марката в Америка. “Нашият екип е отдаден на идеята да достави изключително качество, скандинавски дизайн и динамично усещане, които определят марката Volvo”, споделя той, а от компанията анонсират, че първите доставки на новото S60 към дилърите им в Страната на неограничените възможности ще бъдат осъществени по-късно през тази година. Глобалната наличност на модела ще стартира през пролетта на следващата година.

През 2021 година в завода на Volvo Cars в Южна Каролина ще започне и производството на следващото поколение на луксозния SUV модел XC90, след което годишният капацитет на комплекса се очаква да достигне границата от до 150 000 автомобила.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: