ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volvo регистрира изключителен интерес към XC40. Увеличава производството

like0 unlike0
Auto-Press 24 May 2018 Новини
235
0
Volvo регистрира изключителен интерес към XC40. Увеличава производството

Производителят на луксозни автомобили Volvo Cars обяви, че към момента компанията отчита почти 80 000 заявки за закупуването на изцяло новия SUV модел XC40, и че поради изключителният интерес към автомобила, ще увеличи производството му в Европа и Китай.

Успоредно с анонсирането на планираното увеличение на производството на XC40 в Гент и в Луциао, Китай, през първата половина на следващата година, от Volvo споделят, че компанията ще се възползва от увеличеното търсене на своите нови малки автомобили и ще представи нови такива, разработени на платформата CMA (Compact Modular Architecture), замествайки актуалното V40.

“Успехът на XC40 надмина дори най-високите ни очаквания”, коментира Хакан Самуелсон, президент и изпълнителен директор на Volvo Cars. “Сегментът на малките SUV-та е най-бързо развиващият се в индустрията в момента и с тези допълнения на CMA-базирани модели ние очакваме да се възползваме допълнително от този ръстеж”.

Бъдещите нови CMA пазарни предложения на Volvo ще включват изцяло електрически автомобили, като ще бъдат налични в глобален мащаб.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: