ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

VOLVO отново е Автомобил на годината на Япония

like0 unlike0
Auto-Press 10 Dec 2018 Новини
296
0
VOLVO отново е Автомобил на годината на Япония

Volvo записа невероятен и невиждан до момента успех, след като марката стана първата с втора поредна победа за вносна марка в престижния конкурс Автомобил на годината на Япония.

След миналогодишния супех на XC60, трофеят за 2018 година отиде в "ръцете" на изцяло новото XC40, след като в надпреварата гласува жури, съставено от 60 човека, в това число и представители на 40 от най-влиятелните автомоболни издания на Япония.

Организаторите на конкурса Автомобил на годината 2018 на Япония коментират, че преди на триумфира в годишната класация, XC40 е бил в сериозна конкуренция с Toyota Corolla, но в крайна сметка е събрал 363 срещу 314 точки, а на трето място и далеч назад е останал Volkswagen Polo със 197 точки.

"След като XC60 спечели през миналата година, ние сме възторжени от тази поредна победа и бих искал първо да благодаря на нашия международен екип за тази награда", коментира Такаюки Кимура, изпълнителен директор на Volvo Япония. "XC40 е перфектния размер и е конкурентно позициониран като цена на японския пазар, и се надяваме тази победа да се трансфорила в солидни продажби".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: