ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volvo FH със специална юбилейна серия за 25-ата годишнина на модела

like0 unlike0
Auto-Press 21 Jun 2018 Новини
140
0

Volvo FH със специална юбилейна серия за 25-ата годишнина на модела

Volvo FH със специална юбилейна серия за 25-ата годишнина на модела
/add_images/news/062018/s_1529564403_558.jpg
  1. Volvo FH със специална юбилейна серия за 25-ата годишнина на модела
  2. Volvo FH със специална юбилейна серия за 25-ата годишнина на модела
  3. Volvo FH със специална юбилейна серия за 25-ата годишнина на модела

Лимитирана серия Volvo FH Special Edition представя шведският производител по случай 25-ата годишнина на легендарния модел камиони. Тя се отличава с характерен винтидж дизайн на екстериора и интериора и ще се предлага през 2018 и 2019 година както за Volvo FH, така и за Volvo FH 16. При разработването на юбилейната визия водеща отново е отличителната концепция за модела – комфортът за шофьора е основен приоритет.

Екстериорът комбинира модерна визия и “закачка” с ретро елементи. Отличителни са акцентите в сребърно-сиво и оранжево. Числото 25 е вплетено органично в маркиращите странични линии на кабината, като се създава характерен 3D ефект, който е много актуален през 90-те години на миналия век. Двата основни цвята, в които ще се предлагат камионите от юбилейната серия са металическо сиво (Mammoth Tree Metallic) и искрящо червено (Crimson Pearl) - директна препратка с първия Volvo FH, представен през 1993 година.

Комфорт и сигурност са двата основни приоритета, отразени в интериора на специалната серия. Оранжевите детайли приковават погледа в различни елементи – от шевовете на предпазните колани, през светлоотразителите до щорите и стелките. Дизайнът на седалките комбинира кожа и иновативни текстури за максимален комфорт на водача.

Юбилейната серия е оборудвана с множество технолоични решения, които утвърждават модела и шведската марка като лидер в иновациите на пазара. Клиентите могат да избират между динамичното кормилно управление Volvo Dynamic Steering със асистенция за стаблност, асистенция за смяна на пътната лента или с персонални настройки.

С 1 милион произведени камиона от 1993 година до днес Volvo FH се утвърждава като емблема не само за шведската марка, но и за индустрията като цяло. За четъвърт век той прави технологична революция при тежкотоварните автомобили – от новаторска концепция за кабината, през решения за безопасността и грижата за водача до постоянни иновации с грижа за околната среда и повишаване на производителността. Volvo FH е единственият модел, удостоен трикратно с титлата „Товарен автомобил на годината“ — през 1994, 2000 и 2014 година.

Допълнителна информация за Volvo FH 25 Year Special Edition:

Volvo FH и FH16,

Висока и XL кабина Globetrotter

Два основни цвята: Crimson Pearl и Mammoth Tree Metallic.

Отличителни знаци: Globetrotter, маркиращи ленти, изписващи 25, емблеми

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: