ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volkswagen T-Cross ще бъде практичен (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 13 Aug 2018 Новини
148
0
Volkswagen T-Cross ще бъде практичен (Видео)

Volkswagen обяви, че макар и в ролята на най-малкото SUV предложение в портфолиото на марката, новият T-Cross ще предложи отлична практичност. Новият модел ще бъде представен през есента на тази година, а пазарното му лансиране е планирано за пролетта на 2019.

Като основна причина за потенциала на своя компактен всъдеход от VW посочват платформата MQB, на която е разработен. Благодарение на конструкционното изпълнение и възможността за регулиране на задните седалки в надлъжно на автомобила направление, бъдещите собственици на T-Cross ще могат да разчитат на допълнително свободно място за пътниците на втория ред или на увеличение в товарния обем.

В зависимост от конфигурацията, багажникът предлага вместимост от 385 до 455 литра, а добавена модулност се постига и чрез наличието на делими (60/40) облегалки на задните седалки. Ако те бъдат сгънати напълно се образува напълно хоризонтален под, а свободният обем се увеличава до 1281 литра.

В стандартното оборудване на компактния SUV на Volkswagen, който е дълъг 4.1 метра, са включени редица системи за повишаване на безопасността, в това число сисетма за предупреждаване при опасност от удар с превозно средство отпред, система за предупреждаване при неволно пресичане на осевата линия и други.

Като допълнителна екипировка, T-Cross ще се предлага с изцяло дигитален инстремунтален панел, в това число 8-инчов екран на инфо-комуникационната и мултимедийна система, система за безжично зареждане на мобилен телефон, аудиосистема Beats със субуфер и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: