ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Volkswagen анонсира Grand California

like0 unlike0
Auto-Press 09 Aug 2018 Новини
339
0

Volkswagen анонсира Grand California

Volkswagen анонсира Grand California
/add_images/news/082018/s_1533798004_204.jpg
  1. Volkswagen анонсира Grand California
  2. Volkswagen анонсира Grand California
  3. Volkswagen анонсира Grand California
  4. Volkswagen анонсира Grand California
  5. Volkswagen анонсира Grand California
  6. Volkswagen анонсира Grand California
  7. Volkswagen анонсира Grand California
  8. Volkswagen анонсира Grand California
  9. Volkswagen анонсира Grand California

Лекотоварното подразделение на Volkswagen обяви, че най-новото й пазарно предложение- Grand California, ще бъде представено за първи път в света по време на специализираното изложение Caravan Salon в Дюселдорф, което ще се проведе от 24 август до 2 септември.

Изцяло новата мотокаравана е базирана на модела Crafter и с пазарното лансиране на Caravan Salon, Volkswagen Commercial Vehicles разширява портфолиото си с предложение в шестметровия клас, в това число с баня. Новият модел, който ще бъде лансиран на пазара в началото на следващата година, предлага също така голямо спално отделение в задната част на купето, както и допълнително отделение за деца в горната част на тавана.

В стандартното оборудване на Volkswagen Grand California са включени кухня, външно осветление над плъзгащата се врата, външен източник на вода за душ, сгъваемо стъпало с електрическо управление, допълнителна мрежа за комари, аудиосистема с Bluetooth свързаност, развъртащи се предни седалки, голяма маса, хладилник с фризер и други.

Основен акцент при Volkswagen Grand California е неговата баня, която е с размери 840х800 мм. Оборудвана с душ и тоалетна, тя разполага също така със сгъваема мивка, рафтове, държач за тоалетна хартия, горна вентилация и резервоар с вместимост от 110 литра.

SEAT продължава с успешните продажби LEXUS INTERNATIONAL ОПОВЕСТИ РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА ПРОДАЖБИТЕ СИ ЗА ПЪРВОТО ПОЛУГОДИЕ НА 2018 Г.

Подобни

Проверка на 4189 моторни превозни средства и 5725 души = 3249 нарушения

Проверка на 4189 моторни превозни средства и 5725 души = 3249 нарушения

-4189 моторни превозни средства са проверени вчера в хода на спецакции по пътищата в страната Продължават ежедневните...

SKODA с летящ старт на втората половина на 2018

SKODA с летящ старт на втората половина на 2018

Skoda направи летящ старт на втората половина на 2018 година, като отчете ръст в продажбите си през юли в размер на 14.6% до ниво...

Honda обнови Civic за Америка

Honda обнови Civic за Америка

Американското подразделение на Honda Motor разкри първите подробности за версията 2019 година на версиите седан и купе на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: