ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Влъчков и Маршавелов с подиум в първото състезание в GT4 на Словакия Ринг

like0 unlike0
Auto-Press 19 Aug 2018 Новини
191
0
Влъчков и Маршавелов с подиум в първото състезание в GT4 на Словакия Ринг

Шампионът на България на Затворен маршрут в клас Туринг Иван Влъчков в тандем с Константин Маршавелов завърши на 3-о място в своя клас в първото състезание от 4-ия кръг от сериите GT4 за Купата на Централна Европа на пистата Словакия Ринг.

И този сезон Влъчков отново се състезава за екипа на Росен Даскалов – София Кар Моторспорт с болида Sin Car R1 GT4. В този кръг партньор за първи път му е Маршавелов, който е шампион на писта в серия Макси. За Маршавелов това е първо участие в състезание на такова високо ниво.

Константин кара в първата половина от състезанието, като стартира 6-и в класа и напредна с 1 позиции, преди да мине през бокса за задължителното си спиране и да отстъпи колата на Влъчков.

Иван направи страхотно каране, като бързо изпревари двама свои съперници и излезе на 3-а позиция. До края българският пилот бе много по-бърз и от втория Фреди Фаст, но нямаше достатъчно обиколки, за да го изпревари. Влъчков завърши 8-и в общото класиране заедно с професионалистите.

Второто състезание о т уикенда е днес от 11:50 часа българско време, като първо ще кара Влъчков, след което зад волана ще го смени Маршавелов.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: