ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас

like0 unlike0
Камен Йосифов 08 Jun 2018 Новини
604
0

Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас

Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
/add_images/news/062018/s_Premium_prep (7)-Edit_890.jpg
  1. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
  2. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
  3. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
  4. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
  5. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
  6. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас

Над 40 автомобила потеглиха от хотел „Маринела“, където се състоя Официалният Старт на шестото поред издание на Премиум Рали София – Свети Влас. Част от участващите Отбори в събитието са:  AUDIR8 Plus-10-цилиндров двигател, същински пик на немското инженерство, AUDIR8 PlusSpyder, LamborghiniAventadorSpyder- над 700 к.с., побрани в изключително красива „опаковка“, Ferrari488 - Носителят на награда „Суперкола на годината“ от TopGear, AstonMartinDB11- изборът за кола на Джеймс Бонд не е случаен, гарантираме Ви, няколко Porsche991 TurboS, AMGGTR- специално създаденото за писта чудовище на Mercedes-Benz, AMGGTC, AlfaRomeo4Cот Мотобул и OrlenOil, Mercedes-BenzC63 Coupe, тунинговано от Manhartс над 700 к.с. и много други.

Участниците се събраха за обяд и брифинг в зала  E.F.Eна хотел „Маринела“ и за поредна година се насладиха на гостоприемството и професионализма на персонала.  Брифингът се проведе от организаторите на Премиум Рали София – Свети Влас, осемкратния Рали Шампион Димитър Илиев и професионалния пилот в PorscheSportsCupГеорги Дончев.

„Талисманите“ на тазгодишното събитие – AUDIR8 PlusSpyder, AstonMartinDB11 и AMGGTC,са предоставени от Eurolink.Автомобилите бяха разположени в преддверието на Зала E.F.E. върху специализираните настилки на EnergySports. Около тях моторите от SofiaRidersнаправиха страхотно шоу.

По време на Официалния Старт се проведе тегленето на печелившите от томболата на Superlime. Щастливците спечелиха возене в избран от тях автомобил на рейсинг клуба.

В 14:01часа стартира Отбор със стартов номер 1 в посока първото изпитание: Драг. 40те суперавтомобила ще изминат над 1000км. в следващите няколко дни, като ще преминат през 3 държави. Основните дестинации са: гр. Скопие, гр. Солун, писта Серес за OverdriveLapBattle, гр. Александруполис и Свети Влас.

Финалът ще е обещаващ!  Очакваме ви на 9ти Юни от 18:30часа на Марина „Диневи“ , Свети Влас!

Партньори на Събитието са AssetInsurance– лидерът в застрахователния сектор, DetailingBulgaria– качествените препарати за автомобилен детайлинг и Motobulи PlatinumOrlenOil, които поставят нови стандарти за качеството на масла и горива в цяла Европа.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: WWW.PREMIUMRALLY.COM

Основният проблем за електромобилите е …

Подобни

Сериозни дуели в етап 6 на Balkan Offroad Rallye 2018

Сериозни дуели в етап 6 на Balkan Offroad Rallye 2018

Българки пилоти продължават да са начело при джиповете Шестият етап на Balkan Offroad Rallye предложи сериозни дуели, които в...

Hyundai обеща холограмна навигация с добавена реалност

Hyundai обеща холограмна навигация с добавена реалност

Като резултат от стратегическата инвестиция в компанията WayRay AG, Hyundai Motor обяви намеренията си да разработи холограмна...

НОВИЯТ PEUGEOT RIFTER с премиера на AUTO CITY ПЛОВДИВ

НОВИЯТ PEUGEOT RIFTER с премиера на AUTO CITY ПЛОВДИВ

Приключенецът идва в България! PEUGEOT ще представи за пръв път в страната изцяло новия RIFTER пред посетителите на Auto City...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: