ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас

like0 unlike0
Камен Йосифов 08 Jun 2018 Новини
604
0

Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас

Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
/add_images/news/062018/s_Premium_prep (7)-Edit_890.jpg
  1. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
  2. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
  3. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
  4. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
  5. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас
  6. Високоскоростен старт на лятото с премиум рали София – Свети Влас

Над 40 автомобила потеглиха от хотел „Маринела“, където се състоя Официалният Старт на шестото поред издание на Премиум Рали София – Свети Влас. Част от участващите Отбори в събитието са:  AUDIR8 Plus-10-цилиндров двигател, същински пик на немското инженерство, AUDIR8 PlusSpyder, LamborghiniAventadorSpyder- над 700 к.с., побрани в изключително красива „опаковка“, Ferrari488 - Носителят на награда „Суперкола на годината“ от TopGear, AstonMartinDB11- изборът за кола на Джеймс Бонд не е случаен, гарантираме Ви, няколко Porsche991 TurboS, AMGGTR- специално създаденото за писта чудовище на Mercedes-Benz, AMGGTC, AlfaRomeo4Cот Мотобул и OrlenOil, Mercedes-BenzC63 Coupe, тунинговано от Manhartс над 700 к.с. и много други.

Участниците се събраха за обяд и брифинг в зала  E.F.Eна хотел „Маринела“ и за поредна година се насладиха на гостоприемството и професионализма на персонала.  Брифингът се проведе от организаторите на Премиум Рали София – Свети Влас, осемкратния Рали Шампион Димитър Илиев и професионалния пилот в PorscheSportsCupГеорги Дончев.

„Талисманите“ на тазгодишното събитие – AUDIR8 PlusSpyder, AstonMartinDB11 и AMGGTC,са предоставени от Eurolink.Автомобилите бяха разположени в преддверието на Зала E.F.E. върху специализираните настилки на EnergySports. Около тях моторите от SofiaRidersнаправиха страхотно шоу.

По време на Официалния Старт се проведе тегленето на печелившите от томболата на Superlime. Щастливците спечелиха возене в избран от тях автомобил на рейсинг клуба.

В 14:01часа стартира Отбор със стартов номер 1 в посока първото изпитание: Драг. 40те суперавтомобила ще изминат над 1000км. в следващите няколко дни, като ще преминат през 3 държави. Основните дестинации са: гр. Скопие, гр. Солун, писта Серес за OverdriveLapBattle, гр. Александруполис и Свети Влас.

Финалът ще е обещаващ!  Очакваме ви на 9ти Юни от 18:30часа на Марина „Диневи“ , Свети Влас!

Партньори на Събитието са AssetInsurance– лидерът в застрахователния сектор, DetailingBulgaria– качествените препарати за автомобилен детайлинг и Motobulи PlatinumOrlenOil, които поставят нови стандарти за качеството на масла и горива в цяла Европа.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: WWW.PREMIUMRALLY.COM

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: