ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Vilner издигна Mercedes G 55 AMG на нивото на Maybach

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jul 2017 Новини
135
0
Vilner издигна Mercedes G 55 AMG на нивото на Maybach

Източник: www.vilner.eu

Забележителният проект на българското ателие е базиран на първото поколение Mercedes-Benz G 55 AMG, като колата е докарана от Обединеното кралство единствено, за да бъде преработена в София. Автомобилът е специален: собственикът му е успял българин, който e оставил своя G 55 при Vilner със заданието салонът да бъде преработен до качество над това на новия G 650 Maybach Landaulet.

Шахматно разположените перфорации във формата на “G” е основният мотив в педантично изпълнения интериор. Собственикът е любител на интелектуалната игра, както и на немското шоколадово изделие “Ritter Sport”, поради което Vilner изразяват неговите персонални предпочитания, чрез ергономичните кубчета със шахматно разположеното лого на “G-Wagen”. Фината мека кожа в хибридния цвят Soft Cocoa Brown-Orange е използвана за голяма част от салона, в контраст с частично черните страници на седалките и отчетливия шев в същия меко кафявo-оранжев цвят.

На волана е отделено специално внимание: сърцевината е запазена, но обвита в кожа, а обръчът му е оформен ергономично с горна част в черен пиано лак. Всички апликации са преработени в тъмното и устойчиво покритие, а таблото е облечено в черна кожа. Така то едновременно контрастира с акцентите в Soft Cocoa Brown-Orange в двата му края и не създава разсейващи отблясъци на предното стъкло. Почти всяка повърхност вече е мека на пипане, тъй като Vilner са положили подложки под кожата на всички облечени площи. Купето е облагородено и с допълнителен слой шумоизолация, което го прави значително по-тихо от серийния автомобил. Прецизността на изработката на различните области често надминава тази при Maybach.

За тавана са използвани няколко квадратни метра алкантара с мека подложка. Цветът в предната част е вече споменатия Soft Cocoa Brown-Orange, а в областта над товарното отделение е положена черна тъкан. Решението за черен таван отзад отделя визуално пасажерската част, като същевременно не създава отражения подобрявайки обзора назад в огледалото. Сенниците не са пропуснати: лицевата им част е облечена с алкантара в мекия цвят, а гърбовете им в черно, отново едновременно от стилистични и функционални съображения. Коланите в Morello Red завършват изпипания интериор на този британски Merc G 55 AMG. Отвън Vilner обличат колата във фолио с черен мат и поставят хромирания си подпис под могъщото моделно означение.

2005 Mercedes-Benz G 55 AMG, 4439 куб. см, V8, компресор, 476 к.с., 700 Нм, 5 ст. автоматична, 4x4, 2580 кг.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: