ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Вчера тръгнаха продажбите на LADA Vesta в Германия

like0 unlike0
Auto-Press 22 Feb 2017 Новини
16
0
Вчера тръгнаха продажбите на LADA Vesta в Германия

Вчера, 21-и февруари, в Германия стартираха продажбите на LADA Vesta. Специално за пазара на федералната република LADA Vesta модернизирана. В автомобила е използвана система за намаляване токсичноста на отработилите газове, отговаряща на екостандарта Евро-6, променени са и някои материали като декоративни покрития, фреонът на климатика и елементи на електрооборудването.

Автомобилът има и няколко нови опции, които скоро ще бъдат внедрени и на LADA Vesta за вътрешния руски пазар. Сред тях са светлина за задните пътници, дневна подстветка на таблото, датчици за налягането в гумите.

Предварителната готова за продажба партида автомобили е от 200 броя. Стартовата цена на руския седан в Германия е 12 490 евро (механична кутия) и 13 250 евро (автоматик).

“ През 2017-а година сме планирали да увеличим експортните продажби на LADA с 50%” - отбелязва президентът на ПАО АВТОВАЗ Никола Мор. – “Vesta разширява моделната ни гама в Германия, чийто пазар е най-взискателният в Западна Европа и втори по обем експортен пазар за LADA”.

През миналата 2016-а година в Германия са продадени 2272 автомобила LADA.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: