ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Възраста не прощава дори и на “старците-разбойници” !

like0 unlike0
Auto-Press 16 May 2018 Новини
188
0
Възраста не прощава дори и на “старците-разбойници” !

С възраста концентрацията на вниманието естествено намалява, водачите се разсейват по-лесно ис управлението на автомобила възникват проблеми. Преди три дни полицаи в Рига са видели, че водач на червена Mazda дава назад и удря паркиран Mercedes-Benz. След това продължил да маневрира и започнал да излиза от паркинга.

Полицаите веднага настигнали колата и разбрали, че зад волана й се намира доста стар шофьор, при проверката на документите на когото се оказало, че е надхвърлил стотака. Той изобщо не е мислел да избяга от мястото на инцидента, а просто дори не го е усетил, навярно заради възраста и малката сила на удара.

Законът е един за всички и полицаите не направили никаква отстъпка заради възраста, а си оформили протокол за ПТП-то в присъствие на двама свидетели. Не е ясно какво наказание го чака дядото.

Неговият случай съвсем не е единичен – заради успехите на медицината има все още доста възрастни хора, които не се отказват от сядането зад волана. Миналата седмица френската полиция арестува 85- годишна баба, летяла със своет рено по селска улица със скорост 160 км/ч. През миналато лята пък в Белгия лишиха от книжка за три месеца 79-годишна матрона, карала своето Porsche Boxster GTS с почти 240 км/ч!

ЗВЕЗДАТА НА LA MAISON CITROËN НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018 Е НОВИЯТ SUV C5 AIRCROSS! НОВОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА СЛАГА НАЧАЛОТО И НА PLUG-IN HYBRID ОФАНЗИВАТА НА CITROËN

Подобни

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Още един китайски “убиец” на Tesla - GAC NE Aion S

Компанията GAC New Energy Automobile Co., Ltd (GAC NE) беше основана през лятото на 2017-а година като подразделение на GAC Group,...

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

SUBARU анонсира CROSSTREK HYBRID (Видео)

Американското подразделение на SUBARU разпространи подробности за първото plug-in хибридно пазарно предложение на...

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai пречисти над 900 килограма въздух с автомобил

Hyundai Motor обяви, че по време на инициативата си Clean Driving™ Month, провела се в Лондон, с представител на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: