ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Vanguard Roadster – изненадващ дебют на изцяло нов янкимотоциклет

like0 unlike0
Auto-Press 02 Dec 2016 Новини
20
0

Vanguard Roadster – изненадващ дебют на изцяло нов янкимотоциклет

Vanguard Roadster – изненадващ дебют на изцяло нов янкимотоциклет
/add_images/news/122016/s_1480672803_181.jpg
  1. Vanguard Roadster – изненадващ дебют на изцяло нов янкимотоциклет
  2. Vanguard Roadster – изненадващ дебют на изцяло нов янкимотоциклет

Изненадващо се появи нова американска мотоциклетна компания. Това е базираната в Ню-Йорк Vanguard Motorcycles, която обещава да представи на пазара до три модела с гигантския V2 мотор S&S с ходов обем 1917 куб.см. Основната идея на дизайна при новите мотоциклети е показът на метал. Ама як и то навсякъде, а чуството е че ако са можели дизайнерите биха нпаравили от алуминий дори и гумите.

В същото време чуството е че дизайнът е подчинен изцяло на свръх инжинеринг. Двигателят е модифициран S&S X-Wedge, V2 нa 56 градуса и като че ли около него е развит инжинерно целият мотоциклет. Линиите са изчистени, всяка отделна част се вижда добре и изглежда отлично – от като че ли взетата от космическия кораб Enterprise задна част до плоския 21-литров резервоар.

Сред другите интересни решения е таблото с неговия цветен екран тип таблет, на който се изкарва още и изображението на камера гледаща назад, монтирана в задната част на седалката.

Окачването отпред и отзад е на Ohlins, интересно изолирано отзад в метална кутия с прозрачен покрив. Светлините са шест, тип, отпред монтирани на вилката. И подобно на доста къстъм мотори, използващи двигателя S&S X-Wedge и Roadster има прозрачен капак над задвижващия ремък за да се вижда въртенето му. Теглото на машината е 250 кг, което е с около 50 кила в повече от цифрата при типичните “голи”/naked/ байкове, но и сравнително лек за вида си с 18-инчовите джанти.

Машината ще може да бъде видяна на живо на 9-и – 11-и декември в Javits Center, Манхатън, Ню-Йорк, а стартът на производството е предвидено за началото на 2018-а година. Базовата цена вече се сочи на ниво от US$ 29 995. От компанията обещават, че скоро към този първи модел ще се присъединят още два, ползващи същата платформа – крузър и спортбайк.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: