ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

В океана изгоряха над 3500 нови Nissan - видео

like0 unlike0
Auto-Press 15 Jan 2019 Новини
472
0
В океана изгоряха над 3500 нови Nissan - видео

В Тихия океан няколко дни вече гори кораб, превозващ хиляди нови коли Nissan. Корабът Sincerity Ace, превозващ хиляди нови коли Nissan от Япония на Хаваите в момента дрейфува без екипаж. Смята се че всичките 3600 автомобили, намиращи се на борда на съда са унищожени от огъня.

Като известен късмет в нещастието може да се смята това, че корабът е бил натоварен само наполовина - Sincerity Ace може да превозва до 6400 леки автомобила.

Точната причина за нещастието не е известна, а в момента морските власти на Панама, под чийто флаг плава корабът, разследват произшествието. Бреговата охрана на Щатите е успяла да евакуира 21 члена на екипажа, но за съжаление петима от тях са загинали.

Не е ясно какво ще се случи по-нататък с гигантския кораб. От Япония към него са тръгнали влекачи, но едва ли ще успеят да му помогнат – докато стигнат до мястото на кораба той може вее да е потънал или пък заседнал на плитчина.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: