ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

В България ще се проведе първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018

like0 unlike0
Auto-Press 12 Jun 2018 Новини
278
0
В България ще се проведе първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018

През септември в София ще видим цялата гама от иновации в сектора на автомобилите и новите концепции за мобилност

През септември в София ще се проведе първото международно специализирано изложение ELECTRO MOBILITY EXPO 2018. Под надслов „Предизвикай бъдещето!“ експозицията ще представи концепциите за нова мобилност и достиженията на автомобилните производители в разработването и налагането на автомобили с алтернативно задвижване, тягови батерии, решения за зареждане, развитие на зарядна инфраструктура и други компоненти, които оформят транспорта на бъдещето. Изложението ще се състои на 11-12 септември 2018 г. зала 4 на Интер Експо Център, под патронажа на министъра на околната среда и водите Нено Димов.

Мотото „Предизвикай бъдещето“ е както пожелание, така и обещание. Новата платформа ще бъде двигател на диалога и иновациите, които обхващат глобалните перспективни за развитието на автомобилната индустрия и бъдещето на мобилността. Водещи производители и експерти ще обменят идеи и информация, ще представят и ще разработват съвместно устойчиви концепции за интегриране на умните технологии и възобновяемите енергийни източници в областите транспорт, логистика, инфраструктура, промишлено производство, чист въздух, умни мрежи, умни градове.

Със свои разработки на изложението ще присъстват също институти за научна и развойна дейност, университети, специализирани училища по транспорт, иноватори, участници в национални и европейски изследователски програми в сектора. „Естествено очите ни са вперени в автомобилите с електрическо задвижване, природен газ, водородните клетки, хибридните двигатели. Но тази индустрия ще повлияе върху развитието на иновационния процес, върху трансформацията на транспорта, устойчивото екологосъобразно енергоснабдяване и опазването на околната среда. Всичко това е част от индустрията на бъдещето, чиято трансформация вече започна“, каза Димитрина Христева, ръководител на проекта.

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 включва 2-дневна специализирана изложба, еднодневна интегрирана конферентна сесия, тест драйв и демонстрации. „Този формат ще ни позволи да привлечем максимално широка обща и специализирана аудитория от потребители на чисти и модерни автомобили и транспортни услуги“, подчертават още организаторите.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: