ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Уникален McLaren 570S Spider събра 820 000 евро за благотворителност

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jul 2018 Новини
198
0
Уникален McLaren 570S Spider събра 820 000 евро за благотворителност

По време на провел се преди дни благотворителен търг, организиран от Elton John AIDS Foundation, неизвестен участник в наддаването е дал внушителната сума от 725 000 английски лири или около 820 000 евро за предоставеният безвъзмездно от McLaren Automotive уникален 570S Spider.

Организаторите споделят, че цялата сума от уникалната кола, която стандартно струва от 165 000 лири, е предназначена за фондацията на Елтън Джон, за да му помогне за реализирането на целта му за бъдеще, свободно от СПИН.

Никалният представител на 570S Spider е изпълнен в специален екстериорен цвят Blade Silver, който е положен ръчно, джантите и спирачните апарати са с уникален цветови завършек, а интериорът му е решен в Jet Black Nappa кожа. Колата е надградена с предлагана като допълнителна екипировка спортна изпускателна система, какот и с луксозна аудиосистема на Bowers & Wilkins.

McLaren 570S Spider беше анонсиран от компанията през юни миналата година, а премиерата му се състоя по време на емблематичното събитие Goodwood Festival of Speed във Великобритания. Автомобилът е с 46 килограма по тежък от 570S Coupé и идва със сгъваем твърд таван, който може да бъде сгънат/разгънат за 15 секунди дори при движение със скорост от 40 км/ч.

570S Spider е оборудван с 3.8 литров, twin-turbo, V-образен, осемцилиндров двигател, който генерира максимална мощност от 562 конски сили и максимален въртящ момент от 600 Нм. С негова помощ, колата е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди, от 0 до 200 км/ч за 9.6 секунди и да развие максимална скорост на движение от 328 км/ч.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: