ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Toyota Made in Japan /но само за там/ - видео

like0 unlike0
Auto-Press 19 Apr 2018 Новини
190
0

Toyota Made in Japan /но само за там/ - видео

Toyota Made in Japan /но само за там/ - видео
/add_images/news/042018/s_1524128411_350.jpg
  1. Toyota Made in Japan /но само за там/ - видео
  2. Toyota Made in Japan /но само за там/ - видео

Японската марка №1 е известна с масово произвежданите си автомобили, предлагани в целия свят. Но и тя има “забежки”, които са местно производство и се предлагат само в страната. Става въпрос за нискосерийни модели с по-специална конструкция и вид, повечето от които като че ли слезли от екрана, показващ симпатични мултфилми.

Toyota Sera

Този автомобил е дал може би идеята за необикновените врати на суперавтомобила McLaren F1. Все още има шанс да се види интересният автомобил, но само при разходка до Страната на изгряващото слънце. Въпреки спортния си външен вид автомобилчето не предлага особена динамичност – двигателят му е с две нива на мощности – 75 и 110 к.с.

Toyota WiLL

Това е цяла фамилия ексцентрични хечбеци с име WiLL, разработено от Toyota в рамките на едноименна маркетингова кампания. Идеята е била завладяване вниманието на младежката аудитория и освен автомобил в рамките на програмата WiLL влизали още микровълнови печки, аудиосистеми и и даже ... бонбони. Toyota в периода 2000 - 2005-а прави три модела WiLL (WiLL Vi, WiLL VS и WiLL Cypha), като последната се купувала за няколко месеца и след това се връщала в салона за следващия мераклия.

Toyota i-Road

Това не е и автомобил в истинския смисъ на думата, а по-скоро електрически трицикъл, така и не излязъл в продажба. Около 100 подобни машинки били раздадени на семейства и компании, които изявили желание да участват в тестовете им. Те са приключили миналата година и в резултатите се отбелязват високата подвижност и практичност на експлоатация в градски условия. Правят впечатление добрата автономност – 50 км в градски условия и презареждане за половин час.

Toyota eCom

В далечната вече 1997-а година 50 екземпляра на този двуместен хечбек се пускат в модерната днес система за споделяне на автообили /каршеринг/ и до наши дни са се използвали безпроблемно повече от 30 от тях. Сега могат да се намерят само при колекционери или в автомобилни музеи.

Toyota iQ Supercharged GRMN

След като има спортен Smart-звяр дело на Brabus, защо да няма подобен японски на базата на модела Toyota iQ? В 2012-а направили сто особенни екземпляра на субкомпактната машинка с дискови спирачки на четирите колела, пренастроили окачването, обновили екстериора и интериора. Монтирали и турбокомпресор, вдигнал мощноста на мъника с 28 к.с. до 120 “кончета”.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: