ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom

like0 unlike0
Auto-Press 18 Sep 2018 Новини
56
0

Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom

Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom
/add_images/news/092018/s_1537290002_215.jpg
  1. Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom
  2. Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom
  3. Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom

Днес, по време на специализираното изложение за лекотоварни автомобили в Хановер се състоя премиерата на серийната версия на plug-in хибридната версия на Ford Transit Custom. Успоредно с дебюта на зареждаемият си хибрид, от марката представят също така и новата версия Transit Connect Sport, както и обновената гама на Transit Custom с нови двигателни и технологични предложения.

Модерната хибридна задвижваща система на Ford Transit Custom PHEV, която е пионерно предложение в сегмента, се очаква да предложи възможност за изминаването на до 50 километра в чист електрически режим, като общата автономност на автомобила е над 500 километра, в резултат на интегрирането на международно признатият еднолитров EcoBoost бензинов двигател с вътрешно горене.

Хибридната задвихваща система на Transit Custom PHEV, който ще бъде въведен в серийно производство през следващата година, позволява дозареждането на батерията да се извършва и директно от електрическата инсталация, а задвижването на предните му колела се осъществява посредством електромотор, вместо класическия двигател с вътрешно горене. Еднолитровият EcoBoost мотор пък изпълнява ролята на генератор, като дозарежда компактната литиево-йонна батерия (14 kWh), интегрирана под пода на товарното отделение.

Transit Custom PHEV идва с избор между три режима на работа- EV Auto, EV Now и EV Later, а батерията му може да бъде презаредена напълно от домашна инсталация (240 V, 10 ампера) за 5 часа и за около 3 часа при 16 или 32 ампера.

От средата на следващата година, гамата Transit Custom ще се предлага с обновена версия на двулитровия EcoBlue дизелов двигател на Ford, която обещава още по-добра горивна икономичност и вариант със 185 консики сили, както и хибридна версия (mHEV).

Новост от Ford на салона в Хановер е и Transit Connect Sport, който внася допълнително излъчване за динамика в модификационното портфолио на модела. Автомобилът се отличава с допълнителни екстериорни декорации, 16-цолови джанти, черни надлъжни ленти със сребристи или златни акценти, частичен кожен салон и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: