ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Това е SEAT Tarraco (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 19 Sep 2018 Новини
52
0

Това е SEAT Tarraco (Видео)

Това е SEAT Tarraco (Видео)
/add_images/news/092018/s_1537340404_960.jpg
  1. Това е SEAT Tarraco (Видео)
  2. Това е SEAT Tarraco (Видео)
  3. Това е SEAT Tarraco (Видео)
  4. Това е SEAT Tarraco (Видео)

Вчера SEAT представи официално Tarraco, третото си и завършващо предложение в SUV семейството на марката. В сравнение с вече познатите Arona и Ateca, новият модел идва във версия с пет и седем места, и се явява първата кола на испанската компания, демонстрираща новата дизайн линия, която фирмата ще следва през следващите няколко години.

SEAT Tarraco, който ще бъде лансиран на пазара в началото на следващата година, като ще се произвежда във Волфсбург, Германия, се очаква да привлече множество нови за марката клиенти, като предложи невиждани до момента параметри от автомобил на испанската компания.

“SEAT се намира в процес на най-голямата продуктова офанзива в последно време. Представянето на SEAT Tarraco, нашият първи голям SUV, е част от нашата инвестиция от 3.3 млрд евро между 2015 и 2019 година в бъдещето на компанията и гамата автомобили, които предлагаме”, коментира Лука де Мео, президент на SEAT. “Той завършва нашето SUV семейство, което отговаря на нуждите на всеки клиент”.

От SEAT акцентират върху системата за динамичен контрол на окачването на Tarraco, което предлага оптимални варианти, като пътен комфорт и стабилност, както за движение на дълги разстояния, така и на различни пътни настилки и повърхности. Водачът може сам да избира между отделните режими, но може и да остави системата да работи в автоматичен режим.

Tarraco идва с богат набор системи за повишаване на активната безопасност, в това число система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за известяване при опасност от удар отпред с функция за разпознаване на пешеходци и велосипедисти, система за разпознаване на пътните знаци, адаптивен круз контрол, спирачен асистент и други.

В двигателната гама на SEAT Tarraco са включени две бензинови и две дизелови предложения, които предлагат максимални мощности от 150 до 190 конски сили, и в зависимост от избора, могат да бъдат конфигурирани със седемстепенна роботизирана предавателна кутия, шестстепенна ръчна, система за задвижване на предните или на 4Drive на четирите колела.

Първоначалните продажби на SEAT Tarraco стартират през декември, като автомобилът ще бъде първата кола на испанската марка, която ще поддържа жестово управление на мултимедийната си система.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: