ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Това е новата Honda Accord (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jul 2017 Новини
74
0

Това е новата Honda Accord (Видео)

Това е новата Honda Accord (Видео)
/add_images/news/072017/s_1500292802_308.jpg
  1. Това е новата Honda Accord (Видео)
  2. Това е новата Honda Accord (Видео)
  3. Това е новата Honda Accord (Видео)
  4. Това е новата Honda Accord (Видео)
  5. Това е новата Honda Accord (Видео)
  6. Това е новата Honda Accord (Видео)
  7. Това е новата Honda Accord (Видео)
  8. Това е новата Honda Accord (Видео)
  9. Това е новата Honda Accord (Видео)

Honda разпространи първата официална информация, снимки и видео на изцяло новото поколение на хитовия си за североамериканския пазар модел Accord, с който компанията поставя началото на новото направление в дизайна и технологиите си.

Новата Honda Accord обещава да предложи нетипичен за сегмента си интериорен простор, качество и комфорт, гама високо ефективни турбо и електрифицирани задвижвания, по-лека, но и по-здрава конструкция, изцяло ново окачване, технологиите Honda Sensing за повишаване на безапоснастта и много други.

Изцяло ново, новото (10) поколение Honda Accord, което е с увеличено междуосие, но в същото време е по-ниско и по-късо от предшественика си, идва също така с първата в света 10-степенна роботизирана предавателна кутия в автомобил с предно задвижване и възможност за вграждане на новото поколение на двумоторната хибридна задвижваща система на марката.

Новият Accord е оборудван с централен 8-инчов централен монитор, нов 6-инчов прожекционен Head Up екран, система за безжично зареждане на мобилен телефон, автоматично синхронизиране с Bluetooth чрез NFC (Near Field Communication) технология, 4G интернет свързаност, възможност за получаване на обновявания за бордовата система през интернет и други.

От Honda са предвидили три модификации на новия Accord по отношение на задвижването. Два от тях са четирицилиндрови турбо, а третото е електрифицирано хибридно Accord Hybrid. Стандартните двигатели са 1.5 литров със 192 конски сили и двулитров, част от технологиите в които са заимствани от мотора на новия Civic Type R, обещаващ максимална мощност от 252 конски сили. Всеки един от представителите на новото поколение Accord ще бъде оборудван с Two-Mode Driving System, която предлага избор между два основни режима- Normal и Sport, променяйки основните настройки на автомобила.

Стандартно оборудване за всеки нов Accord ще бъде също така и обезопасителната технология Honda Sensing, която обединява системи като Collision Mitigation Braking за избягване на удар с превозно средство отпред, система за предупреждение при неволно напускане на пътното платно, адаптивен круз-контрол, система за разпознаване на пътните знаци, паркинг сензори и други.

PEUGEOT ТРИУМФИРА ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА В РАЛИ „ПЪТЯТ НА КОПРИНАТА“

Подобни

Бензиностанции Газпром стартира  инициатива с фокус безопасността на децата на пътя

Бензиностанции Газпром стартира инициатива с фокус безопасността на децата на пътя

Първият ученбен ден 15- ти септември, бе избран от бензиностанции Газпром за стартиране инцииативата „Дете на пътя - повече от...

Peugeot и Opel с интересни предложения за Автосалона в София

Peugeot и Opel с интересни предложения за Автосалона в София

Автомобилното изложение София 2017 в Интер Експо Център през октомври ще е едно от първите събития, където две от най-популярните...

Евровицепрезидент на Mazda подтвърди дебют на роторен прототип в Токио

Евровицепрезидент на Mazda подтвърди дебют на роторен прототип в Токио

Следващия месец на автосалона в Токио Mazda ще представи нов концепт-кар, който ще е модернизиран вариант на роторния прототип RX...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: