ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Това е новата Honda Accord (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jul 2017 Новини
74
0

Това е новата Honda Accord (Видео)

Това е новата Honda Accord (Видео)
/add_images/news/072017/s_1500292802_308.jpg
  1. Това е новата Honda Accord (Видео)
  2. Това е новата Honda Accord (Видео)
  3. Това е новата Honda Accord (Видео)
  4. Това е новата Honda Accord (Видео)
  5. Това е новата Honda Accord (Видео)
  6. Това е новата Honda Accord (Видео)
  7. Това е новата Honda Accord (Видео)
  8. Това е новата Honda Accord (Видео)
  9. Това е новата Honda Accord (Видео)

Honda разпространи първата официална информация, снимки и видео на изцяло новото поколение на хитовия си за североамериканския пазар модел Accord, с който компанията поставя началото на новото направление в дизайна и технологиите си.

Новата Honda Accord обещава да предложи нетипичен за сегмента си интериорен простор, качество и комфорт, гама високо ефективни турбо и електрифицирани задвижвания, по-лека, но и по-здрава конструкция, изцяло ново окачване, технологиите Honda Sensing за повишаване на безапоснастта и много други.

Изцяло ново, новото (10) поколение Honda Accord, което е с увеличено междуосие, но в същото време е по-ниско и по-късо от предшественика си, идва също така с първата в света 10-степенна роботизирана предавателна кутия в автомобил с предно задвижване и възможност за вграждане на новото поколение на двумоторната хибридна задвижваща система на марката.

Новият Accord е оборудван с централен 8-инчов централен монитор, нов 6-инчов прожекционен Head Up екран, система за безжично зареждане на мобилен телефон, автоматично синхронизиране с Bluetooth чрез NFC (Near Field Communication) технология, 4G интернет свързаност, възможност за получаване на обновявания за бордовата система през интернет и други.

От Honda са предвидили три модификации на новия Accord по отношение на задвижването. Два от тях са четирицилиндрови турбо, а третото е електрифицирано хибридно Accord Hybrid. Стандартните двигатели са 1.5 литров със 192 конски сили и двулитров, част от технологиите в които са заимствани от мотора на новия Civic Type R, обещаващ максимална мощност от 252 конски сили. Всеки един от представителите на новото поколение Accord ще бъде оборудван с Two-Mode Driving System, която предлага избор между два основни режима- Normal и Sport, променяйки основните настройки на автомобила.

Стандартно оборудване за всеки нов Accord ще бъде също така и обезопасителната технология Honda Sensing, която обединява системи като Collision Mitigation Braking за избягване на удар с превозно средство отпред, система за предупреждение при неволно напускане на пътното платно, адаптивен круз-контрол, система за разпознаване на пътните знаци, паркинг сензори и други.

Влекачът на Tesla с по-добра аеродинамика от Bugatti. Ускорява се от 0 до 96 км/ч за 5 секунди

Подобни

Новият Nissan LEAF : Нова продажба на всеки 12 минути

Новият Nissan LEAF : Нова продажба на всеки 12 минути

Европейското подразделение на Nissan обяви, че за трите месеца от пазарното лансиране на изцяло новото поколение на 100%...

Hyundai разкрива изцяло новите Veloster, Veloster Turbo и Veloster N за 2019

Hyundai разкрива изцяло новите Veloster, Veloster Turbo и Veloster N за 2019

Източник: www.hyundai.bg Veloster запазва уникалната си асиметрична конфигурация на каросерията с две плюс една врати Наличен...

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия

OMV MaxxMotion Diesel осигурява надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия Максимална мощност и защита на...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: