ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Това е Jeep Compass 2017-а официално

like0 unlike0
Auto-Press 20 Oct 2016 Новини
47
0

Това е Jeep Compass 2017-а официално

Това е Jeep Compass 2017-а официално
/add_images/news/102016/s_1476957602_976.jpg
  1. Това е Jeep Compass 2017-а официално
  2. Това е Jeep Compass 2017-а официално
  3. Това е Jeep Compass 2017-а официално
  4. Това е Jeep Compass 2017-а официално
  5. Това е Jeep Compass 2017-а официално
  6. Това е Jeep Compass 2017-а официално
  7. Това е Jeep Compass 2017-а официално
  8. Това е Jeep Compass 2017-а официално
  9. Това е Jeep Compass 2017-а официално

Моделите Jeep Compass и Patriot вече няма да са отделни машини а една, защото ги наследява и двата новият кросовър, модел 2017-а Compass. Колата е вече с официални сники в интернет, а на живо ще бъде представена по време на автосалона в Ел Ей през ноември.

Във външния си вид прилича доста на смален Grand Cherokee, като е избягано сериозно от вида на модела Compass, показал се като не съсвсем успешен дори и след фейслифта си през 2011-а. От Jeep не съощаат детайли по новия модел, само твърдят, че новият Compass “ ще е най-добрият компактен SUV досега" (има си хас) и че ще предожи 17 различни комбинации в силовото си задвижване в глобален мащаб. Новият Compass ще бъде предложен на пазарите в над 100 страни в света, като ще тръгне първо естествено с продажби в Северна Америка през първото тримесечие на следващата година.

Очаква се основен мотор да четирицилиндровият, 2.4-литров мотор Tigershark на Fiat-Chrysler, комбиниран с деветстепенна автоматична трансмисия. На разположение ще бъдат навярно и турбо двигател с по-малък ходов обем.

Jeep вече прави новия си модел в нови производствени мощности в Гояна, Пернамбуко, Бразилия. Предполагаше се че колата ще ъде показана за пръв път по време на автосалона в Ню-Йорк по-рано през годината, но не стана, а Jeep реши да задържи показа и да направи първите снимки около новото му производствено място в Бразилия.

В официалния прес-релиз на компанията по случая се казва: “В чест на старта на производството във фабриката на FCA в Гояна, представяме новия Jeep Compass в Бразилия. Изцяло новият ни глобален модел ще предложи 17 икономични задвижвания на киентите в над 100 страни в света.”

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: