ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Това е интериорът на най-мощната дизелова кола на SKODA

like0 unlike0
Auto-Press 25 Sep 2018 Новини
139
0

Това е интериорът на най-мощната дизелова кола на SKODA

Това е интериорът на най-мощната дизелова кола на SKODA
/add_images/news/092018/s_1537858802_804.jpg
  1. Това е интериорът на най-мощната дизелова кола на SKODA

Днес SKODA разпространи първите реални снимки на интериора на най-мощната дизелова кола в своята история- KODIAQ RS, която ще бъде представена за първи път в света по време на международното зиложение в Париж в началото на следващия месец.

За KODIAQ RS от SKODA коментират, че автомобилът ще предложи динамика, ежедневен комфорт и простор, а основен акцент в интериора на автомобила са специално разработените за модификацията спортни седалки с интегрирани подглавници. Изпълнени в тапицерия Alcantara с карбонови елементи и червен контрастен шев, седалките идват с типичната за състезателните си варианти допълнителни странични опори в долната част и самата облегалка.

Други интересни акценти във вътрешността на KODIAQ RS са многофункционалният волан с новото RS лого на марката и тематичен червен шев, панели на вратите тапицирани отново с Alcantara, инструментален панел с карбонов завършек, черната тапицерия на тавана, стоманените подложки на педалите и други.

Новият спортен SUV на SKODA, който ще се предлага и в седемместна конфигурация на интериора си, е оборудван с четирицилиндров двулитров TDI дизелов biturbo двигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 239 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: