ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Tesla обнови системата Autopilot

like0 unlike0
Auto-Press 19 Jun 2017 Новини
30
0
Tesla обнови системата Autopilot

В края на миналата седмица Tesla обяви, че компанията е пуснала за разпространение към своите клиенти обновената версия на системата Autopilot, комбинираща в себе си функционалности, които по принцип са достатъчни за постигането на пълна автономност на управлението.

В новата версия на Autopilot- Enhanced Autopilot, са включени системи като круз-контрол с функция за следене на трафика и адаптиране на скоростта спрямо него, системата за автономно завиване Autosteer, система за автоматична смяна на платната, напълно автоматично паркиране, както и системата за призоваване на превозното средство Summon.

От производителя на луксозни електромобили Tesla обявиха също така, че системите за автоматично задействане на спирачната система в случай на опасност, системата за предупреждение при опасност от удар отпред и отстрани, както и други, вече са част от стандартното оборудване на автомобилите на марката.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: